Els mercats no sedentaris de Buenos Aires i La Vila redueixen el número de parades al 30%

Categories General

L’Ajuntament de Martorell reduirà al 30% el número de parades als seus mercats no sedentaris durant els propers 15 dies, una mesura que ha entrat en vigor la nit de dijous a divendres. La Regidoria de Comerç s’adequa així a les noves mesures impulsades per la Generalitat a través del Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) .

Les restriccions tenen com a principal objectiu frenar l’expansió de la COVID-19. Pel que ateny als mercats no sedentaris, els que s’instal·len cada dissabte a Buenos Aires i cada dimecres a La Vila veuran reduït el número de parades a les destinades a l’alimentació i el producte fresc.

“Hem de garantir que les persones que vagin a comprar als mercats no sedentaris disposin de suficient espai entre sí i que evitin situar-se massa a prop d’altres clients, i d’aquesta manera prevenir els contagis de COVID-19”, destaca la regidora de Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell, Rosa Cadenas.

Rosa Cadenas, regidora de Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell

Amb aquesta mesura, diu Cadenas, “hem d’aconseguir que els mercats siguin una zona segura i que la gent hi pugui continuar anant a comprar els elements bàsics”. Per aquest motiu, especifica que “durant els dies de les restriccions mantindrem només les parades d’alimentació, considerem que són les més importants”.

Per la regidora de comerç, cal seguir les mesures impulsades pel Procicat i envia un missatge als martorellencs: “Aquests dies cal estar a casa i sortir per al mínim i essencial. Quan tot això passi, tornarem a tenir la resta de les parades dels mercats en funcionament”.

Rosa Cadenas, regidora de Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell

Aquest dissabte, 17 d’octubre, el mercat no sedentari de Buenos Aires ja tindrà la limitació de parades al llarg del seu horari matinal, de 08.00 a 14.00h.

Font: Els mercats no sedentaris de Buenos Aires i La Vila redueixen el número de parades al 30%