Els precandidats al FC Barcelona recullen signatures a Martorell

Categories General

Les eleccions a la presidència del FC Barcelona es troben, ara com ara, en la primera fase, en què els precandidats recullen les signatures mínimes requerides (2.257) per convertir-se, de manera oficial, en candidats a presidir el club blaugrana. Tres d’ells fan parada a Martorell per guanyar suports i lluitar en el tram final de les eleccions. La fase de recollida de firmes acabarà l’11 de gener.

La setmana passada, els nou precandidats ja van recollir les paperetes que el club va posar-hi a disposició per a la recollida de les signatures que els avalin com a candidats. Els noms propis d’aquestes eleccions són Joan Laporta, Jordi Farré, Agustí Benedito, Emili Rousaud, Xavier Vilajoana, Antoni Freixa, Víctor Font, Lluís Fernández i Pere Riera, que fa una setmana ja treballen per assegurar-se ser a la fase definitiva de les eleccions.

Farré, amb un passat lligat a Martorell

La Penya Barcelonista de Martorell permetrà als simpatitzants de Jordi Farré entregar la seva signatura per donar-hi crèdit com a candidat. En clau martorellenca, Farré va presidir la junta gestora del desaparegut FS Martorell des del mes de març de 2006 fins l’abril de 2007, després de l’etapa de Martí Fortuny com a president del club martorellenc.

L’horari per entregar firmes per Farré a la PB de Martorell serà de 10.00 a 13.00h i de 16.00 a 19.00h els dies 4 i 7 de gener. L’entitat martorellenca és una de les 190 penyes que s’han autoritzat arreu de Catalunya i Espanya com a punts de recollida oficials.

Tres punts de recollida de signatures

Els restaurants ET i Bocalata han habilitat dos punts de votació per a Víctor Font i ja han començat a recollir les primeres firmes. El 10 de gener serà l’últim dia per tal que els martorellencs hi entreguin el seu suport prop de casa. I en la tercera ubicació en la cursa electoral blaugrana a Martorell, la botiga Sayas Sports dóna l’opció per recolzar el santcugatenc Lluís Fernández Alà, una de les cares noves en la cursa presidencial al club blaugrana.

El termini per recollir les signatures acabarà l’11 de gener. Els candidats que hagin assolit el nombre mínim requerit de firmes hauran d’esperar durant tres dies que la Junta Electoral les validi i faci oficial quins candidats superen l’últim escull abans de les eleccions. El 15 de gener arrencarà la campanya electoral, que s’allargarà fins el 23 de gener, i l’endemà se celebraran els comicis blaugrana.

 

 

Font: Els precandidats al FC Barcelona recullen signatures a Martorell