Xavier Pagès ens serveix diumenge ‘Vuit cançons i un bagul de records’

Categories General

Vuit cançons i un bagul de records és el nou treball del cantautor martorellenc Xavier Pagès i aquest diumenge el presentarà en primícia dins la programació de La Màgia del Nadal . El concert tindrà lloc, a les 18.30h, a la Nau 2 de Ca n’Oliveres, i servirà per desgranar temes propis i versions  d’autors que han marcat la seva trajectòria. Podeu adquirir la vostra entrada al portal entrades.martorell.cat .

Xavier Pagès estarà acompanyat de Joel Díaz (piano), Nil Moreno (bateria i saxo) i Ricard Cots (guitarra i baix). Oferiran un repertori adaptat de “temes vocals i algun d’instrumental amb diferents estils de música”, diu el cantautor. A la primera part interpretaran temes nous, alguns dels quals “són de lletres antigues que vaig escriure en una etapa que estava a l’Alt Berguedà. Amb aquelles vivències, vaig fer uns quants poemes que, anys més tard, he anat musicant”.

Xavier Pagès, cantautor martorellenc

La segona part del concert comptarà amb versions d’autors populars com Lluís Llach, Joan Isaac o Bruce Springsteen, perseguint “aquesta idea de bagul de records, de fons d’armari de les cançons que tots portem a sobre, que ens acompanyen i ens agraden”.

Xavier Pagès, cantautor martorellenc

Pagès ha hagut d’adaptar l’actuació a les mesures de prevenció per evitar contagis de coronavirus. Admet, a més, que han tingut problemes per reunir-se i assajar, però que han preparat l’actuació amb molta il·lusió.

Xavier Pagès, cantautor martorellenc

Pagès és director de la Coral Ars Nova de Martorell i de l’Orfeó Manresà. Va iniciar-se al món de la música a l’Escolania de Montserrat on va destacar com a solista de la mà de Ireneu Segarra. Col·labora amb La Capella Reial de Catalunya, dirigida per Jordi Savall. És membre fundador del grup Cum Cantico dedicat a la recuperació del repertori barroc català. També exerceix com a baríton.

Font: Xavier Pagès ens serveix diumenge ‘Vuit cançons i un bagul de records’