Els Premis de la Nit de l’Activitat Física i l’Esport arriben el 8 d’abril

Categories General

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Martorell tornarà a organitzar la Nit de l’Activitat Física i l’Esport després de dues edicions cancel·lades per la COVID-19. La cita serà el divendres, 8 d’abril, a la Nau1 de Ca n’Oliveres, a les 20.00h. Inclourà 10 categories de reconeixements, per als que hi opten 61 finalistes de 141 candidatures presentades.

L’esport martorellenc tornarà a reunir-se en un mateix espai després de no poder fer-ho en les edicions de 2020 i 2021. Això farà que la gala d’enguany sigui una cita especial, perquè reconeixerà els mèrits que van fer els esportistes, les entitats i les escoles durant l’any 2019 i que s’haurien d’haver lliurat en la gala del 2020.

Gerard Franch, tècnic d’Esports de l’Ajuntament, destaca que “recuperarem les candidatures finalistes d’aquella edició, i reconeixerem la tasca que van fer entitats i persones presentant candidatures, així com la feina del jurat, que s’havia reunit per definir els guanyadors”.

Gerard Franch, tècnic d’Esports de l’Ajuntament de Martorell

El punt central de l’esdeveniment serà el lliurament de premis, que s’ha estructurat en 10 categories: el Premi a l’esportista de l’any (femení); el Premi a l’esportista de any (masculí); el Premi Valors de l’esport; el Premi a l’activitat física i l’esport saludables; el Premi a l’activitat física i l’esport inclusius, per la cohesió social i per la igualtat d’oportunitats; el Premi al Centre Educatiu; el Premi a la millor organització d’esdeveniments esportius; el Premi dirigents de l’esport i el Premi reconeixement al Patrocinador de l’any.

Com explica Franch, “també hi haurà un petit record per a totes les persones del món de l’esport al nostre municipi que ens han deixat. A més, farem un reconeixement als presidents i presidentes com a representants de totes les entitats esportives per la gran feina realitzada en aquests dos darrers anys tan durs, en què l’esport s’ha hagut de dur a terme de manera intermitent”, i finalment es donarà rellevància el projecte d’esport educatiu a l’escola Martorell 360, reconeixent als centres educatius i al conjunt de la comunitat educativa.

Gerard Franch, tècnic d’Esports de l’Ajuntament de Martorell

Aquests seran els pilars d’una gala “oberta a tothom qui vulgui assistir-hi”. Les entrades són gratuïtes i ja estan disponibles, tant als equipaments esportius municipals com a través de les entitats.

Gerard Franch, tècnic d’Esports de l’Ajuntament de Martorell

El recinte de Ca n’Oliveres obrirà les portes mitja hora abans per començar a rebre els assistents a l’esdeveniment.

Font: Els Premis de la Nit de l’Activitat Física i l’Esport arriben el 8 d’abril