Els primers equips del CH Martorell arrenquen i entrenaran tot el mes de juliol

Categories General

Els primers equips del Club Handbol Martorell ha engegat amb el entrenaments i la previsió és que mantinguin les sessions durant tot el mes de juliol. Les plantilles groc-i-negres son les úniques que, de moment, ja tenen data d’inici assegurada. El primer equip masculí arrencarà el 3 i el 4 d’octubre, mentre que el femení ho farà abans, el 26 i el 27 d’octubre. Ambdós equips mantenen el gruix de les plantilles el curs passat però treballen per reforçar-les.

En clau masculina, només Christian Rostagno seran baixa per al curs 2020-2021. David Santiago s’incorporarà a la plantilla procedent juvenil i encara no hi ha cap fitxatge anunciat. Per part del primer equip femení, no s’ha donat a conèixer el nom de cap jugadora nova, mentre que el nucli dur de l’equip ha confirmat la seva renovació.

Amb calendari confirmat

El que sí que coneix el primer equip femení és contra qui obrirà el foc en la lliga 2020-2021. Les martorellenques assaboriran l’ascens des de Primera Catalana amb un enfrontament a casa que aixecarà el teló del curs 20-21: l filial del BM Granollers serà el seu primer rival, a les Instal·lacions Esportives Municipals. La resta de rivals del grup B de Lliga Catalana, on competiran les de Miguel Angel Interllige, seran el filial del BM La Roca “B”, el filial de l’Handbol Sant Vicenç, l’Handbol Ascó, l’AEH Les Franqueses, l’Handbol Vilamajor i l’Handbol Cardedeu.

En les sessions del mes de juliol, ambdós equips treballaran sense contacte i adequant els exercicis a l’estat de forma en què estiguin els jugadors. En aquest sentit, el president del club Jordi Florenza explica que aprofitaran les dues sessions que han preparat per a les dues setmanes del mes de juliol que resten.

Jordi Florenza, president CH Martorell

A banda, els conjunts a partir de la categoria infantil també entrenaran per fer una posada a punt una mica més completa. L’inici avançat d’algunes de les lligues base obliga l’entitat martorellenca a entrenar també al juliol, ademt Florenza.

Jordi Florenza, president CH Martorell

El primer equip masculí encara no té calendari i espera a que la Federació Catalana d’Handbol faci pública l’agenda per a la lliga regular 2020-2021.

 

 

Font: Els primers equips del CH Martorell arrenquen i entrenaran tot el mes de juliol