Els productes artesans de Can Serra, a la venda aquest dimecres a La Vila

Categories General

Els usuaris del Centre Ocupacional de Can Serra van tornar a posar en marxa el 6 d’octubre passat la seva botiga ambulant al mercat no sedentari de La Vila. Hi tornaran aquest dimecres, 20 d’octubre, així com els dies 3 i 17 de novembre. L’horari d’obertura és de 10.00 a 13.00h, i els trobareu just davant d’El Círcol amb un ampli ventall de productes fets a mà per ells mateixos.

La Botiga de Can Serra ven roba, motxilles, bosses per portar l’esmorzar, porta snacks , gomes de roba pel cabell, llibretes o bosses de pa. També melmelades naturals, farcells d’herbes, sal d’api, camamilla, olis aromatitzants o pols de taronja. La directora de Can Serra, Salo Moliner, diu que “anem creixent i incorporant noves línies de productes, com ara els de cosmètica natural: desodorants, cremes exfoliants i ungüents naturals”.

Salo Moliner, directora Can Serra

El proper 3 de novembre, amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, “la botiga s’obrirà a l’Estació de FGC Martorell Central amb l’objectiu de seguir reivindicant els drets de les persones amb discapacitat i donar a conèixer què fem a un públic diferent”, comenta Moliner. També esperen ser presents a la Fira de Santa Llúcia del barri Rosanes al desembre.

Salo Moliner, directora Can Serra

Els guanys aconseguits amb la venda de productes es destinen a material pel Centre Ocupacional per millorar el seu dia a dia. Per exemple, les darreres adquisicions han estat un altaveu que els permet celebrar festes amb música i una màquina de cosir, perquè més persones tinguin l’oportunitat d’aprendre.

Font: Els productes artesans de Can Serra, a la venda aquest dimecres a La Vila