Empreses i emprenedors reben pautes per impulsar els seus negocis amb Instagram

Categories General

El Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa ha iniciat de manera telemàtica aquest mes d’abril les accions formatives adreçades a persones emprenedores i empreses programades per aquest 2020. Els cursos es fan en col·laboració amb els ajuntaments del Baix Llobregat Nord, amb l’objectiu de fomentar i impulsar el desenvolupament econòmic local a través de la millora de les competències i capacitats de les persones participants.

Més d’una trentena de persones emprenedores i empresaris han pogut participar en línia al curs ‘Impulsa el teu negoci i fidelitza als teus clients amb Instagram’. El taller, programat en un primer moment de manera presencial a Martorell, s’ha reconvertit per poder continuar oferint la formació als usuaris en aquesta situació de confinament.

La formació s’ha distribuït en dues edicions a través de la plataforma d’streaming Zoom per tal que els alumnes puguin seguir el taller més fàcilment amb un nombre de participants més reduït. El primer grup ha realitzat el taller el 2 d’abril i el següent el 9 d’abril en horari de matí, de 9.30 a 13.30h.

Durant el taller els participants han descobert com treure el màxim partit del seu compte d’Instagram i com fidelitzar els seus clients i transformar-los en prescriptors, coneixent estratègies i exemples de manera pràctica. El taller ha anat a càrrec de Joan Grasa, formador de la consultora Magnifik.

Accions formatives en modalitat telemàtica

A continuació detallem les properes accions formatives que des dels serveis de promoció econòmica s’ofereixen reconvertides en modalitat telemàtica per a emprenedors i empreses:

‘Quins tràmits puc fer amb el certificat digital’ 14 i 15 d’abril de 2020, de 15.30 a 18.30h (Zoom).

‘Ets autònom/a? Informa’t de les novetats’ 17 d’abril de 2020, de 9.30 a 13.30h a Martorell (Zoom).

‘Cinc tècniques i quatre estratègies infal·libles per fidelitzar als clients’ 21 i 28 d’abril de 2020, de 09.30 a 13.30h a Collbató (Meet).

Per realitzar les accions formatives és imprescindible inscripció prèvia omplint el formulari de l’activitat corresponent al web del Molí Empresa.

Font: Empreses i emprenedors reben pautes per impulsar els seus negocis amb Instagram