En marxa la vuitena edició del programa ‘Ocupa’t Dones’ amb un curs de neteja i desinfecció

Categories General

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell ha posat en marxa la vuitena edició del programa ‘Ocupa’t Dones’. L’objectiu és donar suport a la inserció laboral de dones amb dificultats d’accés al món laboral. Enguany, hi participen 44 dones en situació d’atur, que són acompanyades en el procés de recerca de feina. Aquesta setmana, el programa ha començat amb una acció formativa presencial de neteja i desinfecció d’oficines, edificis, espais públics i centres sanitaris.

El curs té una durada total de 80 hores, de les quals 40 en són teòriques i 40 en són pràctiques professionals no laborals. La tècnica de Promoció Econòmica, Carme Moles, explica que “les nou participants d’aquesta formació han mostrat el seu interès en treballar en el sector de la neteja i higienització”.

“Coneixeran les tècniques, els protocols COVID-19, els estris, productes i les màquines per garantir la higienització, desinfecció, conservació i manteniment de les instal·lacions a treballar, sota la supervisió del professional competent, i assoliran els coneixements per complir la normativa aplicable en matèria de seguretat i salut”, detalla.

Carme Moles, tècnica de Promoció Econòmica

El curs s’impartirà, diu Moles, “amb una metodologia dinàmica, basada en l’experimentació, per tal de facilitar l’assimilació i l’aplicació dels continguts treballats, i que les alumnes aprofitin al màxim cada sessió”.

Carme Moles, tècnica de Promoció Econòmica

Es durà a terme durant tot el mes d’octubre a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa de Martorell.

Font: En marxa la vuitena edició del programa ‘Ocupa’t Dones’ amb un curs de neteja i desinfecció