Esdeveniment musical solidari a benefici del projecte ‘Todo pasará’

Categories General

Aquest dissabte, 16 de setembre, l’associació educativa cultural La Trampolina presentarà al Centre Cultural, a les 18.00h, el projecte ‘Todo pasará 2023-2024’, una iniciativa que lluita per la investigació del càncer infantil a benefici de l’associació Polseres Candela de Barcelona. La presentació es durà a terme en un acte emotiu que barrejarà la sensibilització amb la malaltia, i coreografies i cançons d’un grup de cantants juvenils, d’arreu de Catalunya i València, que han participat en programes com La Voz Kids , Idol kids i Objetiu Paki , entre d’altres.

Així, per mostrar a la ciutadania aquest projecte, es comptarà amb la presència d’un total de 18 participants, entre ells, dues guanyadores de diversos xous musicals televisius, Paula Milara i Carla Zaldivar, i altres finalistes i participants a d’altres programes, com són Gio, Cahaya, Júlia Aubá, Xènia Páez, Maria Rodríguez, Daniel Garcia i Irene Porta.

També es durà a terme la presentació de les madrines oficials, Lucia Casani, Carla Calvo i Lluna Guzmán, de la tiktoker internacional, Lidia Izquierdo, i la mestra de cerimònies, Mireia Sansaloni.

L’objectiu és passar una tarda amena alhora que es pretén conscienciar sobre el càncer infantil i els seus efectes. A més, es comptarà també amb la paradeta de Polseres Candela, per tot aquell qui en vulgui col·laborar. L’aforament serà limitat i s’hauran de reservar les entrades a entrapolis.com .

Font: Esdeveniment musical solidari a benefici del projecte ‘Todo pasará’