Estrena de la primera obra virtual del grup de teatre Titeví de l’Escola Vicente Aleixandre

Categories General

Aquest divendres, 12 de juny, el grup de teatre Titeví de l’Escola Vicente Aleixandre estrena En temps de confinament . És el seu 15è espectacle de la companyia que, en aquest cas, han creat íntegrament de manera virtual, des de l’elaboració del guió fins al muntatge, i es pot veure al web i xarxes socials del centre escolar.

El grup de teatre Titevi aplega mestres de l’escola, personal no docent i famílies d’alumnes. Des de 2007, de forma ininterrompuda, prepara una representació teatral de final de curs però, enguany, ha adaptat la interpretació per traslladar-la a les pantalles. Tot i les dificultats, aquest canvi ha permès participar a exmembres del grup i obrir-lo a més integrants. En total, 12 actors i actrius i cinc persones que s’encarreguen dels aspectes tècnics. El membre de l’equip de coordinació i exdirector de l’escola, Emilio Calvo, explica que el títol de l’obra té molt a veure amb la situació que es viu actualment arreu del món.

Emilio Calvo, equip de coordinació Titevi

L’actual directora Anna Llopart posa en relleu el compromís i la implicació que han demostrat els membres en tirar endavant l’obra, tot i el confinament i les dificultats afegides.

Anna Llopart, directora Escola Vicente Aleixandre

Calvo ha explicat que han fet de la distància una virtut. Han pogut afegir més membres dels que a priori podrien participar-hi, i el desenvolupament de l’obra i la preparació ha unit, del tot, tots els membres.

Emilio Calvo, equip de coordinació Titevi

La preestrena de l’obra va ser ahir dijous, i els espectadors van ser els integrants del grup de teatre. Avui divendres és l’estrena oficial d’En temps de confinament  als perfils de les xarxes socials de l’Escola Vicente Aleixandre.

Font: Estrena de la primera obra virtual del grup de teatre Titeví de l’Escola Vicente Aleixandre