Promoció Econòmica reprèn l’atenció presencial amb cita prèvia i instal·lacions adaptades a la normativa sanitària

Categories General

El Centre de Promoció Econòmica i el Viver d’Empreses de Martorell reprenen la seva activitat presencial. Per garantir les mesures de seguretat i higiene, i evitar el contacte entre les persones per prevenir contagis de COVID-19, el servei es presta concertant cita prèvia al telèfon 93 775 31 01, whatsapp 630 88 45 28 o al correu electrònic moliempresa@martorell.cat indicant l’atenció sol·licitada.

S’han adaptat les instal·lacions del centre seguint les mesures previstes al Pla de Contingència Coronavirus COVID-19 de l’Ajuntament de Martorell i al Pla de Contingència del PMSAMP per fer front al coronavirus, amb l’objectiu de garantir les condicions de seguretat i salut. L’atenció al públic es durà a terme amb les millors condicions, tant per a usuaris com per als treballadors públics, remarca la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Rosa Cadenas.

Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica i Comerç

Els usuaris de l’atenció presencial del Centre de Promoció Econòmica hauran de mantenir la distància de seguretat, portar posada la mascareta i utilitzar el gel higienitzant. Per garantir una atenció segura hauran d’esperar a la porta a ser atesos a l’hora concertada. El centre anirà recuperant gradualment  tots els seus serveis i activitats presencials, segons les recomanacions de les autoritats sanitàries en les fases de desescalada.

Font: Promoció Econòmica reprèn l’atenció presencial amb cita prèvia i instal·lacions adaptades a la normativa sanitària