Festival PAS: Concert Banda de vent i orquestra de corda de l’EMMM

Categories General

Primera sessió del PAS Petit 2022, en aquesta ocasió a càrrec de l’Escola Municipal de Música de Martorell. La banda de vent i l’orquestra de corda van amenitzat amb molt bona música el vespre calorós d’aquest dissabte, 9 de juliol. Els assistents al concert van gaudir d’un repertori divers, eclèctic i d’una gran diversitat d’estils.

Tal com la Big Band o els conjunts de guitarres, la banda de vent i l’orquestra de corda formen part dels grans grups que hi ha a l’Escola Municipal de Música de Martorell (EMMM). Integrades per alumnes d’instruments de vent i de corda fregada de diferents edats i nivells, incorporen també alumnes de piano i percussió.

La formació de la banda de vent està integrada per Isabel Pecanins i Sara Santos (flauta); Artem Chuprina, Carmen Valero i Alba Sánchez (saxòfon); Anna Montañés, Max Morera, Queralt Puig, Magalí Ramos i Berenguer Ríos (trompeta); Joan Prats (trombó); Joan Estopiñà (baix elèctric); Miquel de la Cruz i Arnau Palau (percussió); i Amanda Ospina, Gal·la Campreciós i Emilio Pérez (piano).

Pel que fa a l’orquestra de corda, l’integren Paula Osés, Roger López, Melany Luaces, Hugo Martínez, Àlex Rico, Joana Pascual, Ona Morera i Iolanda Mauri (violí); Abril Castillo, Jana López, Clara Montoro, Ariadna Mauri, Bruna Ambrojo, Queralt Vea i Julià Borràs (violoncel); Dolça Arús, Martí Casas i Paula Borrull (piano) i Eloi López (percussió)

Font: Festival PAS: Concert Banda de vent i orquestra de corda de l’EMMM