Martorell neda més de 66.000 metres per l’esclerosi múltiple

Categories General

Les piscines de Martorell van sumar-se diumenge a la jornada Mulla’t, que promou la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i que se celebra des de l’any 1994 al territori català. A través d’aquesta iniciativa, els nedadors aporten metres des de dins l’aigua, recorrent-ne als carrils, i sumant també fora amb la compra de marxandatge i de donatius econòmics. Enguany, a Martorell s’han recollit 532 euros que s’han sumat al 80.949 que s’han recollit arreu de Catalunya. La fita segueix encara oberta i es pretén arribar als 300.000 euros per seguir investigant en aquesta malaltia.

Pel que fa a la Piscina d’Estiu, va ser l’epicentre de la representació més gràfica, i és que unes 300 persones van sumar-se al salt multitudinari que va celebrar-se a les 12.00h. Més tard, van assistir a una sessió d’aiguagym guiada per una tècnica del Departament d’Esports. A la piscina esportiva del Centre Integral d’Esport i Salut (CIES), 25 persones van nedar 33.800 metres solidaris, mentre que a la piscina del Complex Esportiu La Vila, 36 van completar 32.725 metres.

El responsable del Centre Integral d’Esport i Salut (CIES), Oriol Franch, ha explicat que “la participació ha estat similar a la d’anys anteriors en una cita fixa en el calendari d’activitats” i que permet unir l’esport amb la visibilització de l’esclerosi múltiple.

Oriol Franch, responsable CIES

A banda de la jornada a les piscines, a Martorell hi ha altres maneres de participar amb la investigació i una d’aquestes és a través de restaurants que donaran una part dels guanys d’un plat concret a la Fundació Esclerosi Múltiple. Es tracta del restaurant martorellenc Les Vinyes, que aportarà un euro per cada plat d’arròs que serveixi als seus clients fins al 31 de juliol.

Font: Martorell neda més de 66.000 metres per l’esclerosi múltiple