Fonollosa: “Volem el millor poble del món, amb alt nivell de convivència i cohesió social”

Categories General

Junts per Martorell ha continuat explicant, aquesta tarda de dissabte a la plaça Mare Caterina, el seu programa polític per a les eleccions del proper 28 de maig. Hi ha parlat Albert Fernández, número 11 a la llista, Núria Canal, suplent, Sònia Pinedo, número 20, i el candidat Xavier Fonollosa. L’actual alcalde de Martorell ha remarcat que el seu objectiu és “tenir el millor poble del món” i “guanyar bé les eleccions” per evitar “triples aliances”.

“Hem d’anar molt més enllà. Volem tenir el millor poble del món. I què vol dir el millor poble del món? Volem un poble on hi hagi un gran nivell de convivència i cohesió social”, ha dit Fonollosa. “Que hi hagi un teixit social associatiu molt potent, espais públics agradables, un teixit comercial que sigui potent. I això ho tenim. L’objectiu és sentir-se orgullosos de Martorell”.

Xavier Fonollosa, candidat Junts per Martorell

Fonollosa també ha destacat la importància de “guanyar molt bé les eleccions, perquè sinó hi ha el risc d’una triple aliança per arraconar-nos. Això no ens agradaria, però tampoc aniria bé pel poble de Martorell. L’únic que tenen en comú es treure’ns, arraconar-nos, després no tenen res més en comú”.

Xavier Fonollosa, candidat Junts per Martorell

El candidat de Junts per Martorell també ha volgut ressaltar que Martorell porta onze anys amb els impostos congelats. No hem volgut augmentar la pressió fiscal i ara mateix en aquesta població els impostos són mes baixos que als pobles del costat. Seguirem fent-ho si podem”.

Xavier Fonollosa, candidat Junts per Martorell

Albert Fernández ha recalcat les diferents transformacions urbanes que s’han fet a la localitat en aquets anys de govern, “tot i la pandèmia”. “Hem construït a La Sínia 260 habitatges de protecció oficial, 130 de compravenda, que aviat en farem entrega de totes les claus, i 130 més de lloguer, que els lliurarem a finals d’any”.

Albert Fernández, número 11 Junts per Martorell

Núria Canal ha assegurat que el seu objectiu és crear “nou espais per a la gent gran i totes les ajudes en habitatges per ells”. D’altra banda, també ha elogiat Xavier Fonollosa per ser “un treballador incansable per Martorell i per la seva gent, que es mereix una altre legislatura”.

Núria Canal, suplent Junts per Martorell

Sònia Pinedo ha incidit en els comerços de Martorell. “Fidelitzar el comerç a Martorell és una gran aposta. Esperem que ho podem aconseguir”. També ha apostat per tenir només tenir “una associació a Martorell”.

Sonia Pinedo, número 20 Junts per Martorell

Junts per Martorell farà demà diumenge, 21 de maig, dos actes més de campanya. A les 13.00h, a la plaça de Pere Teixiné amb Eloi Estopiñà, Belén Leiva, Rosa Cadenas i Xavier Fonollosa, i a les 18.00h, a la plaça de Pompeu Fabra amb Sergio Murillo, Àngels Sòria, Soledad Rosende i Xavier Fonollosa.

Font: Fonollosa: “Volem el millor poble del món, amb alt nivell de convivència i cohesió social”