Inscripcions obertes al curs ‘Prevenció de riscos laborals del sector de la construcció’

Categories General

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell i la Fundació Laboral de la Construcció Catalunya, realitzaran un curs de ‘Prevenció de riscos laborals del sector de la construcció’. Tindrà una durada de 20 hores, emmarcat en l’acord de col·laboració signat en matèria d’ocupació, qualificació professional i de desenvolupament econòmic. Serà els dies 17, 18, 19 i 20 de juliol, de 9.00 a 14.00h.

El curs s’adreça a persones en procés de recerca activa de feina, inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). A través d’aquesta formació, l’alumne adquirirà els coneixements bàsics necessaris per poder identificar els riscos derivats de l’ofici de paleta.

D’aquesta manera, el treballador adquireix bones pràctiques preventives aplicables a la seva activitat a l’entorn de treball i pot contribuir al control dels riscos esmentats, així com a evitar o minimitzar els danys que se’n puguin derivar.

La documentació que cal aportar per inscriure’s al curs, un cop feta la preinscripció, és la següent: fitxa Inscripció (s’enviarà per correu electrònic un cop feta la preinscripció), còpia del DNI, NIE o passaport, còpia DARDO (Document Acreditatiu de la Demanda d’Ocupació) en cas de DNI i NIE; o passaport, còpia del número de Seguretat Social.

Per participar en aquest taller gratuït cal omplir el següent formulari online . Més informació: moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01.

Font: Inscripcions obertes al curs ‘Prevenció de riscos laborals del sector de la construcció’