La 2a Fira de Merceria i Costura arriba diumenge a la rambla de Les Bòbiles

Categories General

Aquest diumenge 18 de juny se celebra, de 10.00 a 20.00h, la 2a edició de la Fira de Merceria i Costura Creativa de Martorell. La cita està organitzada per l’associació de comerciants Fem Vila, i compta amb la col·laboració de la Merceria Grau Martí. Un total de 35 parades, diversos tallers temàtics i concursos atrauran el públic a la rambla de Les Bòbiles.

Els visitants podran passejar al voltant de les parades i conèixer una mica més el món de les betes i fils. La Fira repeteix gràcies a l’èxit de l’edició de l’any passat. Bona prova d’això és el fet que pràcticament s’ha doblat el número de parades que s’han compromès a ser-hi aquest diumenge. En cadascuna d’elles es mostraran tècniques -com ara el patchwork , el punt de creu o el croché o ganxet- a càrrec tant d’establiments del sector -botigues físiques- com també d’autònoms.

La propietària de la Merceria Grau Martí, Carme Martí, destaca que “hi haurà paradistes locals i també en vindran de Terrassa, Girona, Deltebre, Sant Esteve Sesrovires i Piera. A més, hi haurà quatre parades de restauració”.

Carme Martí, col·laboradora de l’esdeveniment

La Fira comptarà amb diversos tallers de costura, de croche i de manualitats. No se n’ha de fer reserva prèvia, sinó adreçar-se directament a la parada. A més, explica Martí que hi haurà un estand d’exposició de treballs, on es votarà la labor que més agradi. Els participants podran optar a diversos premis econòmics i materials.

Carme Martí, col·laboradora de l’esdeveniment

Carme Martí afegeix que encara hi haurà un últim element atractiu per als visitants com és la participació de diversos sortejos que es faran a l’estand de l’Associació de Comerciants Fem Vila. També es convida els visitants a comprar un davantal commemoratiu de la Fira, posar-se’l i fer-se una fotografia per després penjar-la a les xarxes citant el Fem Vila. D’aquesta manera, se’ls convidarà a una cervesa o a un refresc.

Font: La 2a Fira de Merceria i Costura arriba diumenge a la rambla de Les Bòbiles