Junts per Martorell reivindica la transformació dels barris i un programa amb 250 propostes

Categories General

Junts per Martorell ha continuat la campanya amb un acte electoral aquest diumenge al migdia a la plaça de l’Onze de Setembre. El candidat Xavier Fonollosa ha reivindicat la transformació dels barris en els darrers anys i, en concret, al Pla. També ha anunciat un projecte inèdit per a que cent joves viatgin a les illes britàniques per aprendre anglès, com a una de les 250 propostes del seu programa electoral.

A l’acte també hi han intervingut Lluís Amat, Cristina Dalmau i Marina Martínez, números 3, 4 i 24 de la llista electoral. Fonollosa ha destacat que “l’estima a Martorell” és la principal motivació per estar al capdavant del govern municipal, i que ho fa “amb la cara ben alta, de poder fer tot el que volíem fer”.

Aprofitant que l’esdeveniment tenia com a escenari el barri del Pla, l’alcaldable ha reconegut “estar orgullosíssim de la feina que s’hi ha fet. Fa sis anys, aquest barri era totalment diferent d’ara i es va reurbanitzar sencer: 17 carrers, 3 avingudes i 1 plaça. I encara hi ha algun problema que coneixem i que hem de resoldre. I ho farem, com en tantes altres coses”.

Xavier Fonollosa, candidat per Junts per Martorell

El candidat a l’alcaldia ha dit “que les 250 propostes del nostre programa electoral estan molt ben treballades. S’han fet escoltant a la gent”. N’ha destacat el nou Espai Les Bòbiles per transformar el Mercat Municipal, i una de caire educatiu, pionera a Catalunya: un programa d’ajut a les famílies “per enviar cada any 100 nens i nenes a les illes britàniques a aprendre anglès, ja que avui en dia és primordial per als nostres joves per a la recerca de feina, i el viatge és molt car”.

Xavier Fonollosa, candidat per Junts per Martorell

Lluís Amat ha reivindicat que el govern de Junts ha anat “transformant i millorant tots els barris de Martorell en els darrers anys” i ho ha exemplificat amb les actuacions recents “a la rambla de Pep Ventura, al Passeig de Catalunya, al Parc de La Sínia o al barri de la Verge del Carme, que fa goig”.

Lluís Amat, número 3 de Junts per Martorell

També ha dit que l’equip de govern ha buscat els recursos per a aquests projectes: “Els darrers quatre anys hem aconseguit 9,5 milions d’euros per ajudar a finançar-ne” i que “fa pocs dies n’hem aconseguit 1,5 més per millorar l’enllumenat públic i instal·lar plaques fotovoltaiques als equipaments municipals”.

Dalmau ha destacat programes de l’àrea d’atenció a les persones “per a fer una ciutat inclusiva, com ara el Martorell 360, o el d’envelliment actiu, que volem ampliar”.

També s’ha referit a nous objectius d’àmbits tan variats com ara “estar a sobre de l’ampliació de l’Hospital, pressionar per a que tinguem un CUAP, més places de centres de dia, més activitats als esplais i una aposta per les famílies amb més habitatges de protecció oficial, formació de qualitat o més programació a Ca n’Oliveres per a gent totes les edats”.

Cristina Dalmau, número 4 de Junts per Martorell

“Sovint es generalitza i es diu que els joves passem de tot, que no ens interessa res. Però a Martorell tenim una joventut implicada, solidària i compromesa. Ens interessa tot el que passa al nostre poble i volem ajudar a millorar-lo”, ha dit l’estudiant de Dret Marina Martínez. S’ha definit com a un d’aquests joves “que estem implicats i compromesos, i que volem ajudar a transformar i a millorar Martorell”, motiu pel qual forma part de la llista.

Marina Martínez, número 24 de Junts per Martorell

El proper acte electoral de Junts per Martorell se celebrarà el proper divendres 19 de maig (20.15h) a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural.

Font: Junts per Martorell reivindica la transformació dels barris i un programa amb 250 propostes