Més de 300 esportistes al torneig de petanca adaptada de la Federació ACELL

Categories General

Més de 300 persones han participat aquesta tarda en un torneig de petanca adaptada, organitzat per la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL). Ha tingut lloc a les pistes del Club Petanca Martorell, al costat de l’estació de FGC Martorell Central. Els participants han finalitzat la competició rebent un premi per la seva participació a mans de la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Rosa Cadenas, la membre de la junta d’ACELL, Mayte Lletí, i la presidenta del Club Petanca Martorell, Loli Carballido.

Mayte Lletí, membre de la junta d’ACELL, ha assegurat que “tot ha anat molt bé per les instal·lacions del club. No tenim en compte mai què pot passar si plou i ha anat tot bé amb el temps. El transport i el menjar ha estat espectacular, i volem repetir”.

Mayte Lletí, membre de la junta d’ACELL

Lletí també ha volgut destacar que la petanca és un esport per a totes les edats, tot i que la creença popular és que es un joc per a gent més gran. “Hi ha persones que comencen a jugar amb 8 anys. És un joc molt competitiu i s’ha de ser molt precís. Des de la federació estem treballant perquè aquest esport el juguin a totes les edats”.

Mayte Lletí, membre de la junta d’ACELL

D’altra banda, Loli Carballido, presidenta del Club Petanca Martorell, s’ha mostrat molt contenta de rebre esportistes de llocs com Andorra o Lleida. “Per nosaltres era una cosa nova. Ha estat molt maco i el comportament ha estat exemplar. Ens han ajudat en tot i nosaltres com a club hem fet de tot perquè es trobessin còmodes”.

Loli Carballido, presidenta del Club Petanca Martorell

Carballido també ha destacat que ja s’està parlant de repetir aquest tipus d’esdeveniments a les instal·lacions del club. A més, també ha parlat de les 73 tripletes i “de la gran ajuda que han fet alguns voluntaris per ajudar els àrbitres”.

Loli Carballido, presidenta del Club Petanca Martorell

Tot i la pluja, que ha anat fent acte de presència tota la tarda, el Club Petanca ha pogut organitzar l’esdeveniment amb èxit.

Font: Més de 300 esportistes al torneig de petanca adaptada de la Federació ACELL