La Biblioteca estrena 2021 presentant els llibres de Gaspar Hernández i Marta Orriols

Categories General

La Biblioteca Martorell ha programat tres activitats culturals a celebrar durant aquest mes de gener de 2021. El periodista expert en temàtiques de creixement personal Gaspar Hernández i la novel·lista Marta Orriols presentaran les seves darreres creacions literàries, mentre que Sandra Rossi narrarà un conte per al públic infantil. Les tres activitats es faran en línia i s’emetran a través de martorelldigital.cat .

La primera activitat es celebrarà el dijous 14 de gener (17.30h) dins el cicle L’hora del conte . Sandra Rossi portarà l’espectacle La col·leccionista de paraules , per a nens i nenes a partir de 3 anys. Narrarà la història d’una nena petita que visita la casa dels seus avis enmig del bosc i aconsegueix entrar en l’única habitació tancada “per trobar-hi coses molt sorprenents”, comenta la tècnica de la Biblioteca Martorell Josefina Canals.

Josefina Canals, tècnica de la Biblioteca Martorell

De cara al públic adult, hi haurà dues presentacions de llibres. D’una banda, el periodista Gaspar Hernández -conductor del programa l’Ofici de viure que s’emet des de fa catorze temporades a Catalunya Ràdio- presenta La llibertat interior . Una obra a mig camí entre el dietari i l’assaig, on Hernández desmunta els obstacles que impedeixen les persones ser lliures: la por, els pensaments que tenim cada dia o el personatge que creiem que som. Serà el dijous 21 de gener, a les 18.30h.

I una setmana més tard, el 28 de gener (18.30h), serà el torn de Marta Orriols i el seu Dolça introducció al caos . Una novel·la que descriu les emocions, pulsions i contradiccions que viuen les persones que volen ser pares i mares. Per Canals, Marta Orriols “és una gran explicadora d’històries que ens parlen de les emocions i de tot allò més interior que vivim, amb totes les senyals, sensacions i colors que observa dels comportaments humans”.

Josefina Canals, tècnica de la Biblioteca Martorell

La Biblioteca Martorell continuarà amb l’aforament al 50% de la seva capacitat i amb els serveis actius de consulta, estudi i préstec de llibres i altres documents, de la mateixa manera que va finalitzar el 2020. L’àrea infantil seguirà amb l’accés restringit, segons Canals, però “totes les famílies que vulguin un llibre podran venir i demanar-lo. El que no podran fer es estar-s’hi una estona. Aquesta és la manera de complir amb la normativa i, alhora, donar un servei als usuaris”.

Josefina Canals, tècnica de la Biblioteca Martorell

L’horari d’obertura de l’equipament es manté de dilluns a dijous a les tardes -de 16.00 a 20.30h-, i els divendres i dissabtes al matí, de 10.00 a 14.00h.

Font: La Biblioteca estrena 2021 presentant els llibres de Gaspar Hernández i Marta Orriols