Un miler de persones passa pel campament dels Reis Mags a Ca n’Oliveres

Categories General

Un miler de persones ha visitat els Reis de l’Orient aquest dimarts a Ca n’Oliveres, amb cita prèvia i seguint les mesures de seguretat. Els infants han lliurat les seves cartes a Melcior, Gaspar i Baltasar, acompanyats del Patge Viu-Viu i la Fada Estel. Al web martorelldigital.cat s’ha pogut veure un programa especial de la rebuda dels Tres Reis a casa nostra.

Melcior, Gaspar i Baltasar, amb el suport dels membres del Patronat de la Cavalcada de Reis, han instal·lat el seu campament a la Nau 1 de Ca n’Oliveres on, de 10.00 a 14.00h i de 16.00 a 20.00h, han anat recollint els desitjos dels nens i nenes que s’hi havien inscrit a través del web entrades.martorell.cat, per tal d’evitar aglomeracions.

Al portal martorelldigital.cat, des de les 18.30h, s’han emès diversos vídeos relacionats amb Ses Majestats: un taller per aprendre a fer una vareta màgica, un reportatge de la història de la Cavalcada de Reis a Martorell, l’audiovisual ‘L’Enajolada es vesteix de Nadal’ i l’encesa dels llums de Nadal al municipi.

A continuació, la cap de Comunicació de l’Ajuntament, Noemí Polls, ha conduit el programa La nit més màgica a Martorell , amb el suport dels periodistes del Departament de Comunicació, Jaume Monés i Maria Cerezuela. L’espai virtual, que s’ha pogut de forma simultània a Ràdio Martorell , ha comptat amb entrevistes als membres del Patronat de la Cavalcada, i la participació del Patge Viu-Viu i la Fada Estel.

En acabar, els regidors de l’equip de govern han saludat Ses Majestats i l’alcalde Xavier Fonollosa, acompanyat del regidor de Cultura, Andreu González, els ha lliurat el pa i la sal, símbol d’hospitalitat, i la clau que obre totes les cases de Martorell.

L’alcalde Fonollosa ha apuntat que “enguany ens hem hagut d’adaptar a les circumstàncies. Sabem que no podíem fer la cavalcada com normalment, però els Reis s’han adaptat molt bé i ha quedat un campament reial molt digne”. “Hem de recordar que els infants de Martorell s’han portat molt bé, especialment aquest any, i segur que els portaran tot el que demanen”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

El batlle ha lliurat una carta a Ses Majestats per demanar “prosperitat per a que tothom pugui viure amb una feina i un sostre, salut més que mai per acabar amb aquesta pandèmia, i cohesió social per a una bona convivència”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

El regidor de Cultura, Andreu González, ha felicitat “tots els infants que han vingut a lliurar les cartes als Reis, que han fet les cues i han entès que aquest any les autoritats sanitàries no ens permetien fer una cavalcada com hem fet durant dècades, tot i que era la nostra voluntat”. González, ha posat en valor la producció del programa especial en línia a martorelldigital.cat, “una manera d’agrair al Patronat de la Cavalcada el seu compromís per celebrar aquesta nit màgica”.

Andreu González, regidor de Cultura

“Ha estat una arribada diferent, però ha anat molt bé. La nostra especialitat és sortir al carrer, però els nens i nenes han tingut la possibilitat de veure les carrosses il·luminades de manera molt propera, i han tingut el punt de goig de dirigir-se directament a Ses Majestats”, ha expressat Xavier Vila, president del Patronat de la Cavalcada.

Xavier Vila, president Patronat Cavalcada de Reis

Xavier Vila ha volgut agrair a tots els membres del Patronat de la Cavalcada l’esforç i l’interès perquè tot sortís endavant, així com la paciència dels assistents.

Font: Un miler de persones passa pel campament dels Reis Mags a Ca n’Oliveres