La Biblioteca estrena un nou Club de Lectura destinat a la novel·la negra

Categories General

La Biblioteca Francesc Pujols estrenarà el porper 14 de febrer un nou Club de Lectura sobre novel·la negra, que es durà a terme el segon dimecres de cada mes, a les 19.00h. Aquesta nova proposta s’unirà a l’àmplia oferta de clubs de lectura que aplega l’equipament, on es troben persones interessades a compartir lectures i comentar-les, amb la dinamització d’una persona experta.

Actualment, la Biblioteca compta amb el Club de Lectura Bibliolovers , on els participants intercanvien idees sobre lectures de qualitat, amb Josefina Canals, tècnica de la Biblioteca. Els Bibliolovers es reuneixen el primer dijous de cada mes.

Pels amants de la llengua anglesa, la Biblioteca ofereix English Reading Club , conduït per la filòloga Laura Patricio, on es debaten en anglès, tots els primers dimecres de mes, algunes lectures escrites en aquesta llengua. Pels estudiants de 1r a 4t d’ESO, cada segon dijous de mes, s’ofereix el Club de Lectura Juvenil amb la comunicadora Anna Mixa.

Pels qui tenen menys disponibilitat horària, hi ha el Club de Lectura de Nit, conduït per la bibliotecària Verónica Maldonado, on es tracten lectures de temàtica general. El tercer divendres de cada mes, per la seva part, es troba el Club de Lectura 20/40, on els assistents debaten al voltant d’alguna lectura d’adults que vagi dirigida a lectors entre els 20 i els 40 anys.

Per últim, s’hi poden trobar el Club de Lectura de Dones Escriptores (tercer dilluns de cada mes) i el Club de Lectura de Viatges (darrer dimecres del mes), conduïts per Maria Rosa Nogué, escriptora, i pel periodista David Revelles, respectivament.

Josefina Canals, tècnica de la Biblioteca Francesc Pujols, exposa que “aquest mes de febrer es donarà el tret de sortida al nou Club de Lectura de Novel·la negra, a petició d’alguns usuaris. Serà dirigit per Mercè Parera, directora de la Biblioteca Francesc Pujols, i es farà en horari de 19.00h a 20.00h, cada segon dimecres de mes, començant el proper 14 de febrer”.

Josefina Canals, tècnica de la Biblioteca Francesc Pujols

Els clubs de lectura no només són trobades per compartir experiències literàries, sinó que també “serveixen per compartir opinions sobre la novel·la: els personatges, l’estructura narrativa, o el llenguatge que s’utilitza. Una altra de les característiques dels nostres clubs de lectura és que és un espai de debat, de conversa i d’opinió”, ha dit Canals.

Josefina Canals, tècnica de la Biblioteca Francesc Pujols

Aquest tipus de clubs també suposen “una desconnexió de la realitat de cada dia, perquè el fet de llegir un llibre ens fa submergir en una nova aventura i poder-ho compartir és encara més positiu. Cada llibre és una nova vivència personal que ens deixa una empremta, i la suma de totes aquestes empremtes ens dona molta vida”, expressa la tècnica.

Josefina Canals, tècnica de la Biblioteca Francesc Pujols

Per tothom qui n’estigui interessat, es pot apuntar als clubs de lectura, o bé presencialment a la Biblioteca Francesc Pujols en horari de dimarts a divendres, de 10.00 a 14.00h, i de 16.00h a 20.30h; dissabtes de 10.00h a 14.00h i dilluns de 16.00 a 20.30h, o trucant al telèfon 937 75 60 60.

The post La Biblioteca estrena un nou Club de Lectura destinat a la novel·la negra appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: La Biblioteca estrena un nou Club de Lectura destinat a la novel·la negra