‘La boda de Rosa’ d’Iciar Bollain, una comèdia d’amor i respecte a un mateix

Categories General

La boda de Rosa és la comèdia d’Iciar Bollain que es podrà veure aquest divendres, 26 de febrer, a les 19.00h, a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural. La projecció s’inclou dins el Cicle Gaudí de cinema català, i està organitzada per l’associació Cinema del Diable i la Regidoria de Cultura. Les localitats es poden comprar a entrades.martorell.cat.

A punt de fer-ne 45, la Rosa “s’adona que ha viscut sempre per als altres i decideix prendre les regnes de la seva vida. Però abans, vol embarcar-se en un compromís molt especial: un matrimoni amb ella mateixa”. Aviat descobrirà que el seu pare, germans i filla tenen altres plans, i “això de canviar de vida no és tan senzill si no està en el guió familiar”, explica Anna Lati, membre de Cinema del Diable. Casar-se, encara que sigui amb ella mateixa, serà el més difícil que hagi fet mai.

Anna Lati, membre Cinema del Diable

Amb aquesta cinta, la directora Iciar Bollain “torna al gènere de la comèdia, tal com va fer al seu primer llargmetratge, després de d’una llarga trajectòria dirigint pel·lícules de drama i denúncia social”, apunta Lati.

Anna Lati, membre Cinema del Diable

La pel·lícula està protagonitzada per Candela Peña amb Sergi López, Nathalie Poza, Ramón Barea, Paula Usero, Xavo Giménez, Paloma Vidal, Lucía Poveda, María José Hipólito, María Maroto.

Font: ‘La boda de Rosa’ d’Iciar Bollain, una comèdia d’amor i respecte a un mateix