La Coral Ars Nova presenta diumenge una adaptació del musical ‘Els Miserables’

Categories General

La Coral Ars Nova de Martorell porta aquest diumenge 9 de juliol, a les 18.00h, l’adaptació del musical Els Miserables . La representació, inclosa en la programació del Festival PAS (Pont a les Arts Sonores) , tindrà lloc al Teatre El Progrés. Emoció plena i desbordant d’un dels clàssics fets a casa i per a casa.

El director de l’Ars Nova, Xavier Pagès, diu que “és una gran oportunitat de veure i sentir en directe un musical com aquest. Una història universal. Una història dins de moltes altres que parla de llibertat, de revolució, d’amor i d’amistat. També, i aquest és l’enfocament que li hem volgut donar, parla de quins són els miserables avui dia. Per això és una obra que està absolutament d’actualitat”.

Xavier Pagès, director Coral Ars Nova

Unirà amb una música extraordinària, plena de grans melodies, colors i efervescències, aquest segle i mig que separa la novel·la de Víctor Hugo del nostre avui. Una proposta “nova i pròpia amb més d’una trentena de cantaires dalt de l’escenari, grup instrumental de corda i piano en directe, solistes de l’Orfeó Manresà i la col·laboració de l’Espai Dansa de Martorell”.

Xavier Pagès, director Coral Ars Nova

“Un espectacle tan gros no l’havíem pogut fer encara. Preparar una representació d’aquestes dimensions ens ha portat un any. Per a nosaltres és una empenta molt forta. Ha suposat tornar a assajar tots els dilluns i retrobar-nos amb l’objectiu que la gent del poble gaudeixi de la Coral Ars Nova amb aquest punt d’exigència i rigor”, apunta Pagès.

Xavier Pagès, director Coral Ars Nova

El director de la Coral Ars Nova assegura que l’espectacle agradarà a tot tipus de públic, ja que “és un musical de referència, comptarem amb artistes de gran nivell i no hi haurà la densitat d’una obra clàssica”.

Font: La Coral Ars Nova presenta diumenge una adaptació del musical ‘Els Miserables’