‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ aquest diumenge a les piscines de Martorell

Categories General

El ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ ja té data. Se celebrarà el diumenge 9 de juliol a les piscines de Catalunya i també de l’Estat espanyol. Aquest any la festa serà grossa perquè el Mulla’t celebra el 30è aniversari. Martorell se suma a aquesta campanya, impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), per recaptar fons en la investigació d’aquesta malaltia neurològica crònica.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Martorell prepara un salt conjunt, a les 12.00h, a la piscina del Complex Esportiu La Vila i a la Piscina Municipal d’Estiu del Centre Integral d’Esport i Salut (CIES). Ho acompanyaran de fotografies, un compte kilòmetres solidari entre la gent que visiti les piscines al llarg del dia, i una activitat d’aiguagym a la Piscina Municipal d’Estiu, a les 11.00h.

Durant tota la jornada, es podran adquirir articles de marxandatge de la Fundació Esclerosi Múltiple com samarretes, tovalloles o gorres, i fer donatius a les guardioles solidàries. La recaptació econòmica anirà destinada a ajudar a tirar endavant els serveis per a les persones recentment diagnosticades i a la recerca de la malaltia.

La imatge del Mulla’t d’aquest 2023 és obra de la il·lustradora i dissenyadora gràfica establerta a Girona, Marta Bellvehí. Com sempre la imatge del Mulla’t s’ha dissenyat de forma totalment altruista i solidària i estarà present en els articles del Mulla’t d’aquest estiu. Al cartell amb colors frescos i estiuencs, s’hi veu una noia que fa el salt i es llença a l’aigua.

Font: ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ aquest diumenge a les piscines de Martorell