La dansa aèria d’Oracio Caiti i Sonia Navarro fa volar i somiar el públic de la Nau 2

Categories General

Aerodreams ha estat la proposta de dansa aèria i música que han portat a escena aquest vespre l’artista Oracio Caiti i l’Escola de Dansa Sonia Navarro. La cita, inclosa dins la programació del festival Fem Dansa, ha aplegat el públic aquest dissabte a la nit a la Nau 2 de Ca n’Oliveres.

El muntatge ha transportat els presents cap a un món màgic, de somnis, amb personatges especials i imaginaris a través dels ulls d’una nena petita. Uns somnis en els que “es produeix una lluita entre el bé i el mal, entre els somnis bonics i els malsons, i on el bé sempre tindrà més poder i guanyarà”, tal i com explicava el seu creador, Oracio Caiti.

Oracio Caiti

Caiti i Navarro són parella i dirigeixen l’Escola de Dansa Sonia Navarro, on treballen diverses disciplines: “fem ballet clàssic i contemporani, dansa aèria, gimnàstica…una mica de tot”, comenta Caiti. Tots dos intenten aportar el seu granet de sorra per a fer possible que la dansa recuperi el per que li pertoca: “Ara mateix, la dansa no està passant el seu moment daurat”, reconeix.

Oracio Caiti

Caiti considera que certàmens com el Fem Dansa són molt necessaris per tal de promocionar aquest art: “Trobo increïble el que feu aquí a Martorell, a nivell de dansa i de teatre. No veig molts llocs que proposin festivals així i d’aquest nivell, i crec que són propostes essencials”.

Oracio Caiti

En el muntatge d’Aerodreams també hi han col·laborat altres artistes, com ara les-farfadai, Marina Fernández i Joaquin García.

Font: La dansa aèria d’Oracio Caiti i Sonia Navarro fa volar i somiar el públic de la Nau 2