La Deixalleria Mòbil comença l’horari d’estiu per evitar les hores de més calor

Categories General

Durant els mesos de juny, juliol i setembre, la Deixalleria Mòbil canvia els horaris i els dies de servei en algunes ubicacions. L’objectiu és adaptar la jornada dels treballadors del Centre Especial de Treball Can Cases en els mesos de més calor, per tal d’evitar les hores de màxima insolació.

La Deixalleria Mòbil començarà el servei una hora abans de dilluns a divendres (a les 8.00h enlloc de les 9.00h) i els dissabtes dues hores abans (a les 8.00h enlloc de les 10.00h). Així doncs, el nou horari serà de 8.00 a 14.00h, de dilluns a dissabte. No hi haurà servei a les tardes.

Els divendres, en comptes de situar-se a la plaça de Pompeu Fabra, al barri de Buenos Aires, es col·locarà alternativament a les ubicacions on el servei s’efectuava només per la tarda: els dies 7 i 21 de juny, 5 i 19 de juliol, 6 i 20 de setembre a la plaça Onze de setembre, al barri d’El Pla, i els dies 14 i 28 de juny, 12 i 26 de juliol i 13 i 27 de setembre a la plaça de Santa Maria, al barri de Can Cases.

Els dies festius i durant tot el mes d’agost, amb motiu de les vacances del personal, el servei romandrà tancat. Per tant, la ubicació de la plaça de Pompeu Fabra queda anul·lada durant aquests tres mesos.

La Deixalleria Mòbil és un servei de l’Ajuntament que funciona des del 2005. Admet aparells elèctrics i electònics -petits electrodomèstics, aparells informàtics i de so, joguines que funcionin amb piles, bombetes i fluorescents, telèfons mòbils i bateries i cables elèctrics-.

També residus especials en petites quantitats: pintures, vernissos i coles; dissolvents; aerosols amb contingut; cosmètics; olis i bateries de cotxe i moto; piles i bateries i radiografies o termòmetres. A més, s’hi poden deixar altres residus com ara oli vegetal de fregir; roba, calçat i complements; CD/DVD’s; cartutxos de tinta i tòners i ferralla domèstica -olles i paelles, entre d’altres-.

Horari d’estiu de la Deixalleria Mòbil

The post La Deixalleria Mòbil comença l’horari d’estiu per evitar les hores de més calor appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: La Deixalleria Mòbil comença l’horari d’estiu per evitar les hores de més calor