La Direcció General de Trànsit ofereix l’accés als seus tràmits per via telemàtica

Categories General

A causa la situació de l’estat d’alarma pel coronavirus, la Direcció General de Trànsit (DGT) va suspendre temporalment el servei de cita prèvia per a la realització de tràmits. Davant la impossibilitat de fer atenció presencial, la DGT ofereix la possibilitat d’accedir a pràcticament tots els seus tràmits de manera telemàtica, per vies alternatives a la presencial, a través dels seus serveis en línia, registre electrònic o telèfon.

Els serveis en línia i telefònics permeten la tramitació completa, finalitzant el tràmit en el mateix moment en què és realitzada. Per exemple, els ciutadans poden fer la comunicació a Trànsit del canvi de domicili del Permís de Conducció mitjançant l’App miDGT.

Altres tràmits que es poden fer de manera telemàtica a la DGT són la comunicació del canvi de domicili del Permís de Circulació i de Conducció evitant desplaçaments innecessaris als ciutadans (a més dels relatius a la tramitació presencial a les Prefectures de Trànsit i a les oficines de l’ORGT, que requereixen cita prèvia i que estan suspesos temporalment).

Aquestes diligències es poden fer per telèfon trucant al 060; a través de l’entorn web de la DGT mitjançant el registre electrònic ; presencialment a les Prefectures de Trànsit, demanant cita prèvia ; o presencialment a una oficina de l’ORGT, prèvia cita amb antel·lació.

Font: La Direcció General de Trànsit ofereix l’accés als seus tràmits per via telemàtica