La Festa de la Música convida tothom a cantar divendres nit al voltant del Pianobar

Categories General

La plaça de les Cultures acollirà aquest divendres, a partir de les 22.00h, una activitat novedosa inclosa en la Festa de la Música. Es tracta d’un Pianobar, conduït pel professor de piano de l’Escola Municipal de Música de Martorell (EMM) Àlex Badia Fuster. Badia tocarà peces musicals de diferents estils i tothom qui vulgui podrà fer la seva petició de cançó i cantar-la.

El Pianobar és una proposta que s’esdevindrà tan bon punt finalitzi la Jam Session d’estiu a l’aire lliure, a la plaça. Combina la música i el bon beure, ja que mentre sonin les notes de les cançons escollides se serviran tot tipus de còctels, a càrrec del restaurador martorellenc Rubén Adamuz.

“Posarem un piano de cua al mig de la plaça per a fer una actuació que volem que sigui súper interactiva. No serà un concert meu, ja que qui vulgui participar es podrà apropar al piano, demanar una peça i cantar”, comenta Badia. Per al professor de l’EMM, es tracta de “venir a passar una bona estona amb la vostra cançó preferida i amb tota la bona energia! Fora nervis i vergonyes!”.

Àlex Badia, pianista

Pel que fa als estils de música que poden sorgir, Badia reconeix que “això dependrà de la gent i les seves peticions. Jo tindré una tablet amb molts temes que buscaré i tocaré in situ”. Això sí, preveu que siguin “més aviat jazz i música moderna, i jo mentrestant aniré amenitzant amb cançons tipus jazz i còctel, èxits d’ahir i d’avui, soul, temes moderns i també de Disney”.

Àlex Badia, pianista

Pel pianista, que forma part de l’equip dels departaments de sensibilització musical, llenguatge musical i piano de l’Escola, és “súper divertit adaptar-te al que et demanen, a una interacció directa”, una capacitat d’improvisació que va aprendre “quan em vaig formar en piano jazz”.

Àlex Badia, pianista

Badia reconeix que “mai abans havia fet un pianobar en un entorn públic i obert” i destaca que, a més, a la cita hi participaran “ex alumnes i alumnes de cant de l’Escola i tota aquella gent que hagi tocat a la jam session anterior i que s’hi vulgui quedar”.

Font: La Festa de la Música convida tothom a cantar divendres nit al voltant del Pianobar