La FHSJDM dons els diners del BCN Salut Games a la Fundació Arc de Sant Martí

Categories General

La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) ha donat els diners recaptats amb les inscripcions dels professionals als BCN Salut Games 2022 a l’associació Arc de Sant Martí de Martorell. Aquesta entitat promou i fomenta la prevenció, educació, formació professional, activitat laboral, oci, atenció residencial i assistència sanitària, cultural i social de les persones amb discapacitat intel·lectual. I també dona suport a les famílies amb un equip de professionals que realitza atenció individualitzada als usuaris.

La presidenta de l’Associació Arc de Sant de Martí, Rosa Cadenas, juntament amb Àngels Bonastre, coordinadora del Centre d’Atenció Diürna, l’Alex, l’Anna i l’Alicia, han rebut el taló de 220 euros de la mà de Núria Canal, Rafael Gómez, Miriam Algarra i Raúl Romera, equip directiu de la FHSJDM. L’acte es va fer el 13 de maig al centre hospitalari de Martorell.

Durant els mesos d’abril i maig, 2.940 professionals de 26 centres sanitaris i de recerca d’arreu de Catalunya, han participat en les diferents modalitats dels BCN Salut Games. La FHSJDM hi ha estat present amb 44 professionals que han competit en diferents modalitats: bàsquet, bowling , futbol sala, gimcana urbana, tennis taula, padel, running , volei platja, marxa nòrdica, zumba i escape room .

BCN Salut Games, l’olimpíada solidària de la salut

BCN Salut Games és una iniciativa que promou el treball d’equip, la convivència entre equips, la vida saludable i la solidaritat dins de les organitzacions. Un esdeveniment esportiu en format olimpíada solidària del sector sanitari a la ciutat de Barcelona organitzat per A32 que compta amb el suport del Consorci de Salut i Social de Catalunya, la Unió i Aces. Els centres sanitaris hi inscriuen diferents equips en les activitats proposades. És una competició amateur i oberta a tot el personal dels centres, una competició per tal de fer esport, passar una bona estona i entre tots, ajudar a una finalitat solidària.

Font: La FHSJDM dons els diners del BCN Salut Games a la Fundació Arc de Sant Martí