La FHSJDM millora l’eficiència energètica amb un nou sistema de climatització

Categories General

Des d’aquesta setmana, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) compta amb un nou sistema de climatització integrat en el control central de l’edifici. El canvi suposa una gran millora per al centre, ja que guanya en eficiència energètica i en confort per als pacients i professionals.

El procés de renovació dels recuperadors de climatització del centre va començar el passat mes de desembre. I per portar-ho a terme, va caldre ubicar al pàrquing la instal·lació d’una grua de 120 tones que va permetre arribar fins a la coberta de la planta 3 per realitzar el canvi de les màquines antigues per les noves. Després, durant aquest mes de gener, s´ha realitzat la connexió de tubs i la connexió elèctrica al sistema central de control de l’hospital.

L’eficiència energètica és fonamental per assolir un món sostenible. Fabricar, distribuir i consumir energia resulta cada vegada més car i té un fort impacte sobre el nostre medi ambient i la nostra vida diària. El canvi en el sistema de climatització de la FHSJDM forma part d’aquest objectiu.

Font: La FHSJDM millora l’eficiència energètica amb un nou sistema de climatització