‘On vas, Moby Dick?’ del Centre de Titelles de Lleida, diumenge a la Nau 2

Categories General

La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Martorell programa aquest diumenge 6 de febrer, a les 12.00h, a la Nau 2 de Ca n’Oliveres On vas, Moby Dick? del Centre de Titelles de Lleida. Una adaptació del llibre clàssic de Herman Melville, escenificat per a un públic familiar on les titelles, la projecció, les animacions i les cançons ens endinsaran en la història de la gran balena blanca.

La història ens presenta en Tim, “a qui li agrada molt veure el mar. Per això, sempre que pot, visita la seva àvia al seu poble de pescadors. Allà coneixerà la Kalin, una nena de la seva edat, que li explicarà la història de la Moby Dick”.

“Tot jugant i fent volar la imaginació, en Tim i la Kalin reviuran les aventures de la gran balena blanca per lliurar-se dels arpons del capità Ahab i seguir nedant lliure pels set mars”, explica Anna Porta, responsable de Comunicació de La Xarxa.

Anna Porta, responsable Comunicació La Xarxa Martorell

Espectacle inclòs a l’abonament del 1er semestre de 2022. Preu únic (sense abonament) de 7 euros. Abonaments i entrades a través del web laxarxamartorell.cat i entrades.martorell.cat .

Font: ‘On vas, Moby Dick?’ del Centre de Titelles de Lleida, diumenge a la Nau 2