La Fundació Arc de Sant Martí recupera el seu festival benèfic a la Nau 2

Categories General

Aquesta nit ha conclòs la 2a edició de la Fira del Joc i la Cooperació amb el tradicional sopar i espectacle benèfics de la Fundació Privada Arc de Sant Martí, a la Nau 2 de Ca n’Oliveres. L’any 2019 va ser l’última vegada que es va fer i enguany s’ha reprès amb moltes sorpreses, que han inclòs pica-pica, actuacions, i la tómbola benèfica en què hi han col·laborat distints comerços martorellencs i els més de 160 assistents.

Rosa Cadenas, gerent de la Fundació Arc de Sant Martí, ha expressat que “hem tornat a fer el tradicional festival, però hem canviat una mica el format: hi ha un pica-pica fred i els assistents, mentre sopen, podran gaudir de les actuacions de les persones que viuen a l’Arc de Sant Martí, juntament amb les famílies i amb l’equip de la Carmen  Vea de l’Espai Dansa, el suport del Beni Martos, i la col·laboració de la ballarina Rosa Matas . Ballaran cançons actuals i clàssiques, que ens agraden a tots”.

Rosa Cadenas, gerent de la Fundació Arc de Sant Martí

“La part més important d’aquest festival benèfic és la tómbola, en què diversos comerços de Martorell i algunes empreses, donen regals i se sortegen”, ha afirmat Cadenas. “És molt gratificant veure com tothom vol posar el seu granet de sorra ja sigui comprant els números de la tómbola o donant els regals, que tenen molt de valor, perquè s’han donat amb molta estima”.

“Tot el que estem recaptant a la Fundació està destinat a un nou projecte molt necessari i engrescador, que serà una nova residència per a persones amb trastorns de conducta greu que tenen dificultats per viure en comunitat. Persones que necessiten un espai més tranquil i terapèutic per poder viure una vida còmoda i feliç com es mereixen”, ha expressat.

Rosa Cadenas, gerent de la Fundació Arc de Sant Martí

“A Martorell hem tingut sempre una especial sensibilitat per totes aquelles persones que més ho necessiten, especialment per les que tenen discapacitat intel·lectual. No hi ha gaires municipis de la nostra mida que tinguin un centre d’educació especial, un servei de teràpia ocupacional, un servei ocupacional d’inserció, una entitat com la Fundació Arc de Sant Martí i un Centre Especial de Treball com el de Can Cases. I això és així perquè hi ha gent que ha treballat molt, com l’alcalde Salvador Esteve, tots els que formen part d’aquesta fundació, familiars, direcció i gerència”, ha remarcat l’alcalde Xavier Fonollosa.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

La presidenta de la Fundació Arc de Sant Martí, Juani González, ha dit que “l’última vegada que em vaig dirigir a vosaltres, estàvem a punt d’iniciar el projecte del Complex d’Habitatge. Ara, és un edifici ple de vida i superació, igual que totes les nostres activitats que continuen creixent. Tot això sense vosaltres no seria possible, els professionals, amics i tots els martorellencs que ens fan sentir importants. Ara tenim nous projectes, noves idees i ganes de continuar avançant perquè la societat sigui un espai inclusiu, on totes les persones se sentin acollides”.

Juani González, presidenta Fundació Arc de Sant Martí

L’acte ha finalitzat amb els balls i espectacles que els usuaris de la Fundació Arc de Sant Martí i les entitats col·laboradores havien preparat.

The post La Fundació Arc de Sant Martí recupera el seu festival benèfic a la Nau 2 appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: La Fundació Arc de Sant Martí recupera el seu festival benèfic a la Nau 2