La Fundació Carrefour arrenca la 15a edició de la ‘Tornada a l’Escola Solidària’

Categories General

Arrenca la 15a edició de la ‘Tornada a l’Escola Solidària ’ impulsada per Fundació Solidaritat Carrefour en favor de Creu Roja, i a benefici dels nens i nenes en situació de vulnerabilitat social. Si vols col·laborar pots acostar-te a qualsevol dels hipermercats Carrefour, els dies 8 i 9 de setembre 2023 ( activa també el dia 10 en hipermercats d’obertura en diumenge) i fer la teva aportació en material escolar a favor de la infància en situació de risc social.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és reduir el fort impacte econòmic que suposa l’adquisició de material escolar per a milers de famílies en situació d’emergència social. Un escenari que, enguany, es veu agreujat amb motiu de la complexa situació socioeconòmica actual.

Carrefour arrenca aquesta campanya de recollida de material escolar amb una donació directa a Creu Roja de 100.000 euros en equipament de primera necessitat, amb la qual s’estima cobrir les necessitats de milers de nens i nenes en situació d’emergència social. Una donació que se sumarà a la quantitat lliurada pels ciutadans que desitgin col·laborar.

Tot el material lliurat serà recollit per milers de voluntaris i voluntàries de Creu Roja de 47 províncies i dues ciutats autònomes (Ceuta i Melilla) en 203 hipermercats Carrefour de tot l’Estat. Posteriorment, les diferents Territorials de Creu Roja seran les encarregades de distribuir aquest material entre les famílies beneficiàries.

En la passada edició de la ‘Tornada a l’Escola Solidària’, gràcies a les aportacions dels ciutadans i a la donació directa de Carrefour es van aconseguir atendre les necessitats en material escolar de més de 14.900 menors en situació d’emergència social.

Font: La Fundació Carrefour arrenca la 15a edició de la ‘Tornada a l’Escola Solidària’