Mor Àngel Anton, president de l’associació de veïns del Pont del Diable

Categories General

Angel Anton i Miquel, president de l’associació de veïns del Pont del Diable, va morir d’un infart, aquest passat dimarts, 5 de setembre a la tarda, quan estava de vacances a Vistabella del Maestrat (Castelló), el seu poble natal. Havia complert 64 anys els passat 18 d’agost. La vetlla es farà, a partir d’aquesta tarda, a les instal·lacions de Pomfusa i la cerimònia d’enterrament serà demà divendres, a les 10.00h, a la parròquia de Santa Maria.

Anton havia estat sempre lligat a l’associació de veïns de Pont del Diable, des de la seva creació d’any 1984. L’any 1997 va ser escollit president de l’entitat veïnal i encara ho era actualment. El seus companys de junta el recorden com a persona dinàmica, amb moltes ganes de fer coses, de lluitar per les necessitats del barri i bon coneixedor de tot l’entramat social de Martorell. Joan Puiggròs és el vicepresident de l’entitat veïnal.

Joan Puiggrós, vicepresident AV Pont del Diable

L’any 2009 va ser l’impulsor de l’arribada d’una reproducció de la Vírgen del Tíscar de Quesada (Jaén) a la Capella de Sant Joan, on l’any 1936 es va destruir una imatge d’aquesta Mare de Déu durant la Guerra Civil.

Joan Puiggrós, vicepresident AV Pont del Diable

Anton també va ser membre del Patronat de la Cavalcada de Reis de Martorell, des de 2005, col·laborant en totes les tasques requerides, mostrant-se sempre actiu i compromès amb l’entitat. També va ser jugador del Bàsquet Club Martorell en la seva primera etapa, així com també va estar vinculat amb l’escola i el bàsquet de La Mercè.

Font: Mor Àngel Anton, president de l’associació de veïns del Pont del Diable