La Fundació Hospital Sant Joan de Déu rep la solidaritat de prop d’un centenar d’empreses, entitats i particulars

Categories General

Prop d’un centenar de petits comerços locals, associacions, particulars, empreses i entitats de tota l’àrea d’influència de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) i la Residència de Gent Gran ha mostrat, fins al moment, la seva solidaritat per combatre el coronavirus.

Totes les donacions serveixen per fer front a la situació que estem vivint amb més tranquil·litat, seguretat i garanties, sobretot pel que fa els equips de protecció per als professionals com guants, mascaretes, pantalles facials, bates, granotes, ulleres i pantalles de protecció, segelladores per a les bates. Però també s’han rebut pulsímetres, mòbils, cremes, gels, tovalloles, potets per a nadons, menjar per als pacients i professionals, i fins i tot ous de Pasqua i flors per Sant Jordi.

El director gerent de la FHSJDM de Martorell, Dr. Manel Álvarez, diu que, “durant aquestes sis setmanes i des del primer dia, la societat civil, la indústria i particulars de Martorell i voltants s’han bolcat per donar suport a l’Hospital i als seus professionals. Ho han fet de maneres molt diferents, però totes elles molt engrescadores. Ens han donat forces per continuar treballant i estar al front de l’assistència sanitària de la nostra comunitat”.

Dr. Manel Álvarez, director gerent FHSJDM

El Dr. Álvarez assegura que ha estat “una llista immensa, que ha emocionat els nostres professionals. Ens hem sentit part de la nostra comunitat, que és un dels nostres objectius”. “Hem estat acompanyats i valorats com feia temps que no ens sentíem”. Totes aquestes mostres d’altruisme, “ens donen empenta per seguir treballant en condicions que han estat molt diferents i molt dures en aquesta situació”.

Dr. Manel Álvarez, director gerent FHSJDM

Tothom qui vulgui donar suport a la Fundació Hospital Sant Joan de Déu i a la Residència de Gent Gran Sant Joan de Déu de Martorell, pot posar-se en contacte amb David Álvarez del Pozo, director de Serveis Generals de la FHSJDM dalvarez@hmartorell.es o al telèfon 937742020.

Font: La Fundació Hospital Sant Joan de Déu rep la solidaritat de prop d’un centenar d’empreses, entitats i particulars