La Gran Ballada del Carnaval es farà al so del popular ‘Think’ d’Aretha Franklin

Categories General

La popular cançó Think és la peça triada per a la Gran Ballada del Carnaval de Martorell 2020 del proper dissabte 22 de febrer. 34 colles i més de 1.700 persones s’han inscrit enguany a la cita, i ballaran al so d’aquest tema clàssic abans d’arrencar la rua al carrer del Mur. Des de l’organització s’ha preparat el vídeo tutorial per aprendre’s la coreografia.

El proper Carnaval ja té ball que el representa. Es tracta de Think , un tema creat per la cantant estatunidenca de Rhythm & Blues, soul i gòspel Aretha Franklin l’any 1968 i que ja ha esdevingut tot un clàssic de la música disco i de ball de tots els temps. Com és habitual, el Departament de Cultura de l’Ajuntament convida les colles participants a aprendre’s una coreografia d’aquest tema, que es pot trobar en aquest tutorial adjunt.

Ja tancat el termini d’inscripcions, s’han registrat 34 colles i més de 1.700 persones participants. Totes elles es trobaran, el dissabte 22 de febrer, al carrer del Mur com a punt de partida de la festa. El tècnic de Cultura Ricard Pardo els recorda que “els caps de colla i els conductors dels vehicles estan citats entre les 15.30 i les 16.30h, i la totalitat dels membres de cada colla hi hauran de ser a les 17.00h”. A les 17.30h, es farà la Gran Ballada al mateix indret i començarà el recorregut.

Ricard Pardo, tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Martorell

La rua continuarà pel carrer de Pau Claris; l’avinguda dels Germans Martí; la plaça del Vi; la rambla de Les Bòbiles fins al carrer de Jacint Verdaguer, en el que es farà mitja volta i es baixarà la mateixa rambla fins la plaça del Vi; la carretera de Piera; el carrer de Montserrat i Ca n’Oliveres.

Pardo explica que “quan les colles arribin a Ca n’Oliveres es farà el lliurament dels 5 premis que concedim enguany, amb una dotació total de 2.700 euros”. Es tracta d’un primer premi a la millor disfressa (1.000 euros); un segon premi a la millor disfressa (600); un tercer premi a la millor decoració de la carrossa (500); un quart premi a la millor coreografia (400 euros) i un premi especial de salut, per fomentar els hàbits saludables en nutrició, activitat física o descans, entre d’altres, dotat amb 200 euros.

Ricard Pardo, tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Martorell

Just després del lliurament de premis, els integrants de les colles que s’hagin inscrit prèviament podran participar en el sopar, i mitja hora més tard començarà la primera part de la festa (sessió familiar). A la 01.00h s’iniciarà la segona part (sessió golfa) per a majors de 16 anys, per a la que caldrà recollir invitació prèviament a qualsevol de les Oficines d’Atenció al Ciutadà del PMSAPM.

Ricard Pardo, tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Martorell

El Carnaval 2020 continuarà diumenge 23 de febrer amb la celebració del Carnaval Infantil, que organitza l’Esplai Guspira. La cita començarà a les 11.00h a la Plaça de les Cultures amb una rua pels carrers del barri, i seguirà amb els espectacles infantils i el concurs de disfresses.

Font: La Gran Ballada del Carnaval es farà al so del popular ‘Think’ d’Aretha Franklin