La Màgia del Nadal arriba a la Nau 2 amb sis actuacions d’il·lusionisme i circ

Categories General

La 16a edició de La Màgia del Nadal durà a la Nau 2 de Ca n’Oliveres un reguitzell d’actuacions de màgia, il·lusionisme i circ pensades per a tota la família. Del 27 de desembre al 4 de gener, a les 18.30h, podrem gaudir dels espectacles del Mag Edgar, Txma Muñoz, Mag Dídak, la companyia de circ Nuevuno, la companyia Mag Karlus i Sergi Buka.

El 27 de desembre actuarà el Mag Edgar que, amb la seva habilitat amb les cartes, ens portarà l’espectacle Somriures , un xou lleuger, alegre i dinàmic. L’artista, guanyador de la 2a edició del programa ‘Pura Magia’ de Televisió Espanyola, ha aconseguit sacsejar el món del teatre recorrent els principals escenaris europeus.

El dia 28 de desembre es farà el segon espectacle, Lumiere , amb el mag Txema Muñoz, que segur que ens farà riure. Amb una bombeta, una jaqueta i la seva motxilla, el mag Muñoz viatjarà a un lloc màgic, entranyable i còmic que submergirà el públic a un espectacle màgicament familiar.

El jove il·lusionista, Dídak, durà a terme la tercera actuació, Style, un mag a la moda , el dia 29 de desembre, amb trucs i artificis que no deixaran indiferent ningú. El mag tancarà la primera tongada de tres actuacions del mes de desembre d’aquest any, comenta el regidor de Cultura, Andreu González.

Andreu González, Regidor de Cultura de Martorell.

Sovint, la màgia i el circ són dues disciplines que es barregen. Així, el 2 de gener tindrem Sinergia 3.0 de la companyia Nuevuno. Aquest espectacle està fonamentat en la reinterpretació de Leonardo DaVinci, amb l’objectiu de generar la reflexió dels assistents sobre dos eixos principals: el visual i l’emocional.

El 3 de gener ens visitarà el Mag Karlus amb Toilet , un teatre de gest i objectes, de la mà d’una Companyia guardonada amb distints reconeixements, entre ells el Premi Internacional Almussafes i el Premi Festival Còmic de Figueres, els dos rebuts l’any 2011.

El 4 de gener gaudirem del Sergi Buka i Magikíssim , un clàssic de la màgia i del joc de mans, més que recomanable. Aquest espectacle farà viatjar el públic cap a l’Orient amb les mil·lenàries ombres xineses que endinsaran els més petits en el món de la màgia i la il·lusió.

Andreu González, regidor de Cultura

Aquestes exhibicions de màgia i circ són ja tradicionals durant l’època nadalenca a Martorell perquè “el Nadal és màgic, sobretot per la canalla i la gent gran, i també un temps que crida a compartir, i aquests espectacles donen la possibilitat de passar temps amb família a un preu molt reduït. Apostem per la màgia perquè sempre hi té una molt bona acceptació i una assistència mitjana força positiva”, apunta González.

Andreu González, regidor de Cultura

Per assistir a aquests espectacles màgics cal adquirir l’entrada a entrades.martorell.cat .

Font: La Màgia del Nadal arriba a la Nau 2 amb sis actuacions d’il·lusionisme i circ