La MartoLeague allarga la temporada futbolística al Torrent de LLops

Categories General

Després de molts anys sense campionats d’estiu de futbol a Martorell, enguany s’ha creat La MartoLeague, impulsada pel Club de Futbol Martorell , amb el suport dels espònsors Dreams Martorell, Bocalata ETE i Nova Autoescola. Té un format molt similar a la Kings League , l’espectacle creat per l’exjugador del FC Barcelona Gerard Piqué, i es disputa a les instal·lacions del Complex Esportiu Torrent de Llops.

Durant tres setmanes, des del 26 de juny i fins el 14 de juliol, els equips han competit en les fases de grups i fins al 21 de juliol ho fan en les fases eliminatòries prèvies als títols. Hi competeixen les categories sènior masculí (nascuts a partir del 2006), sènior femení (nascudes a partir de 2009), cadet (nascuts fins el 2006), infantil (nascuts fins el 2009) i aleví (nascuts fins el 2011).

Víctor Marco, un dels organitzadors, assegurava que “s’ha de veure com acaba el torneig, però els primers dies han anat molt bé. Tothom està molt content perquè és el que la gent estava buscant des de feia anys i per això s’ha reaccionat positivament”.

Víctor Marco, organitzador MartoLeague

Les normes són similars a les de la Kings League: es juguen dues parts de 20 minuts, al minut 18 de la primera part l’àrbitre ha de treure una carta que defineix com es juga, i abans de cada partit els entrenadors tenen també una carta que pot donar avantatge al seu conjunt.

Els resultats es poden seguir a través de l’aplicació mòbil ‘Competize’ que permet veure les classificacions de cada modalitat, així com al perfil d’Instagram @MartoLeague. Fa uns dies es va anunciar que Manuel Titos, àrbitre al campionat de Piqué, estarà a La MartoLeague.

Font: La MartoLeague allarga la temporada futbolística al Torrent de LLops