La MartoLeague finalitza amb triomf de Los Chatarreros

Categories General

Gran alegria i somriures en el final de la MartoLeague, celebrada al Torrent de Llops. El torneig d’estiu celebrat a Martorell, després de molts anys sense campionats d’aquest estil, va finalitzar el passat divendres amb la victòria de Los Chatarreros per 7-5 contra Bubis FC. Los Josetes van acabar a la tercera posició.

Víctor Marco assegurava que des de l’organització estan “molt contents per com ha anat. Considerem que ha sigut un èxit -amb coses a millorar- i estem molt contents per com ha anat tot. El poble ha respost molt bé: el camp estava ple, no hi havia espai per assentar-se. Tots els jugadors estaven molt contents i així ens ho han dit”.

Víctor Marco, organitzador de la MartoLeague

El format, a més, donava premis variats com el de millor afició -Manchester Piti-, millor Instagram -Marto Reis- i el MVP de la final que va aconseguir Marcos Ibáñez. Les normes eren similars a les de la Kings League: es jugaven dues parts de 20 minuts, al minut 18 de la primera part l’àrbitre havia de treure una carta que definia com es jugava, i abans de cada partit els entrenadors tenien també una carta que podia donar avantatge al seu conjunt.

Fa una setmana es van celebrar les finals dels campionats alevins i infantils, revolucions en aquests formats d’estiu. La competició estava organitzada pels martorellencs Víctor Marco, Oriol Pla, Maicol Tavera i Cristina Gómez, amb el suport del Club de Futbol Martorell i l’esponsortizació de Dreams Martorell, Bocalata ETE i Nova Autoescola.

Font: La MartoLeague finalitza amb triomf de Los Chatarreros