La martorellenca Laia Martret, a punt per al Mundial de futbol sub17

Categories General

La futbolista martorellenca Laia Martret començarà demà el Mundial de seleccions sub17 amb el combinat estatal i defensarà el vigent títol de campió que la generació anterior va guanyar, una cita celebrada el 2018. Martret arriba de coronar-se sotscampiona d’Europa sub17 la passada primavera i ara persegueix el que seria una cirereta perfecta al 2022.

A l’Índia, el país on se celebrarà el torneig mundialista, la martorellenca ha estat seleccionada per Kenio Gonzalo i completa una llista de 21 jugadores on compartirà convocatòria amb les companyes blaugrana Vicky López, Judit Pujols, Nina Pou i Lucía Corrales.

La selecció estatal ha quedat enquadrada al grup C de la fase de grups i debutarà contra Colòmbia el dimecres 12 d’octubre. A Mèxic s’hi enfrontarà el 15 d’octubre i jugarà l’últim partit d’aquesta fase contra Xina el 18 d’octubre. Tots els partits es disputaran a les 16.30h, en horari català, al Pandit Jawaharlal Nehru Stadium de la ciutat de Goa. Els dos millors classificats de cada grup (vuit en total) accediran als quarts de final per lluitar, en la fase eliminatòria, per les medalles de la cita mundialista.

Font: La martorellenca Laia Martret, a punt per al Mundial de futbol sub17