S’estrena diumenge a Les Bòbiles la Fira de Merceria i Costura Creativa

Categories General

L’associació Comerç Amic i la Merceria Grau Martí organitzen, aquest diumenge 16 d’octubre, la 1a Fira de Merceria i Costura Creativa. Serà a la rambla de Les Bòbiles, des de les 10.00 a les 20.00h. Hi participaran 16 carpes d’establiments i particulars que exhibiran productes i oferiran diversos tallers, i set parades més relacionades amb la gastronomia i els vins.

Carme Martí, tresorera de Comerç Amic i propietària de la merceria Grau Martí, explica que la Fira vol familiaritzar “unes activitats que últimament tenen molta demanda ultimament, i mostrar que hi ha molta gent que s’hi dedica i que fa un munt de coses”.

Entre les activitats que s’hi duran a terme hi haurà “tallers de patchwork, de macramé, de ganxet i de costura, i un handmade que ensenyarà a cosir i a fer moltes més coses”. La coordinadora de l’activitat explica que “comptarem amb 16 carpes, entre les que hi haurà les de les tres merceries participants: Elisa, Cal Joan i Grau Martí. També s’inclouen espais de Handmade, parades de particulars que mostraran la seva destresa amb les agulles i d’entitats locals, que exhibiran els seus productes. Es faran diversos tallers i la gent s’hi podrà apuntar tan bon punt arribin”.

Carme Puig, organitzadora de la Fira

Fora de la temàtica de la fira, hi haurà carpes de restauració per a que els visitants puguin fer un mos: “els estands de Va de Gla, Set Sentits i Frankfurt La Guardia, i 4 bodegues que proposaran unes cates de vins”. A més, vindrà una trentena de puntaires a la tarda a partir de les 16.00h.

Carme Puig, organitzadora de la Fira

Martí reconeix que el món de la costura havia patit una davallada en les darreres dècades, però que actualment “hi ha un cert retorn, i és un punt que hem de fomentar i donar a conèixer”. A més, destaca que “hi ha tècniques que són difícils de dur a terme a través dels tutorials d’Internet. És molt millor i més interessant fer-ho amb una persona al costat que t’ho està explicant”.

Carme Puig, organitzadora de la Fira

Martí convida tothom a passar-se per aquesta 1a edició de la Fira de Merceria i Costura a la rambla de Les Bòbiles.

Font: S’estrena diumenge a Les Bòbiles la Fira de Merceria i Costura Creativa