La martorellenca Lucía Ramos suma quatre medalles en la primera competició del 2022

Categories General

La martorellenca Lucía Ramos ha aconseguit quatre medalles en el Campionat d’Espanya d’arc recorbat, dues en la categoria absoluta j dues més en la categoria sub18, tant en les modalitats individuals com per equips. Després de la quarta plaça en el Campionat Mundial i assolir els quarts de final del Campionat d’Europa l’estiu passat, l’arquera martorellenca segueix consolidant-se com una de les joves promeses catalanes i estatals. Ramos repeteix les medalles del Campionat d’Espanya del 2021, quan va sumar un or individual en la categoria cadet i dues plates en júnior, individual i per equips.

A Oropesa del Mar (Castelló), on ha tingut la primera cita del 2022, Ramos ha pres part en dues categories i n’ha sortit victoriosa en ambdós escenaris. En la dels més joves ha aconseguit els millors registres, sumant l’or en individual i la plata per equips, acompanyada per Yanay Molí i Emma Serra. En la d’adults, la martorellenca s’ha endut la medalla de bronze en individual i per equips va pujar el primer calaix, sumant amb Elia Canales.

La martorellenca va ingressar al Centre d’Alt Rendiment (CAR) a Madrid el passat mes de setembre i ja ha començat a fer canvis en la seva tècnica. Aquestes modificacions, ha explicat, estan sent progressives però ja li han portat els primers premis. “Aquest any em canviaven la tècnica, he hagut d’adaptar-me a aquest canvis i no anava amb la mentalitat d’aconseguir medalles”, ha confessat.

Lucía Ramos, arquera martorellenca

En la categoria absoluta, Ramos va trobar-se amb arqueres d’una exigència molt alta, “hi ha molt nivell, es nota que és un nivell més alt, i va estar molt renyit”, però tot i així també va trepitjar el podi i s’ha emportat dues medalles més.

Lucía Ramos, arquera martorellenca

Lucía Ramos tanca la primera competició del 2022 amb quatre medalles i es prepara per a les prèvies dels campionats amb el combinat estatal, per al qual ja hi treballa. Al CAR de Madrid segueix formant-se i entrena per a tornar amb la selecció estatal.

 

Font: La martorellenca Lucía Ramos suma quatre medalles en la primera competició del 2022