La martorellenca Noa Cobo s’embutxaca la medalla de plata en l’Eurockey

Categories General

La jugadora del CHP Cerdanyola Noa Cobo (Martorell, 2006) ha pres part a la primera edició de l’Eurockey, que ha tingut lloc a Blanes i Lloret de Mar i ha tornat a casa amb la medalla de plata en perdre per la mínima davant el combinat estatal (0-1). Amb una fase de grups com a invictes, les cerdanyolenques només van cedir en una ocasió i van oferir una bona imatge contra l’equip més potent del campionat.

En la seva primera temporada al club vallesà, la martorellenca ha sumat la primera medalla europea, en una competició que ha celebrat enguany la seva primera edició. La selecció estatal ha estat la campiona mentre que la UD Oliveirense va fer-se amb el tercer lloc en guanyar l’HC Igualada i ha completat el podi dels tres milors conjunts de la cita.

Un canvi que paga la pena

L’inici de la martorellenca en l’hoquei patins va ser al Club Hoquei Patins Martorell, amb cinc anys, i va formar-s’hi fins l’edat infantil, quan va combinar-ho amb l’Hoquei Club Sant Just. Després de tres temporades vinculada al club santjustenc, ha fet el pas al CHP Cerdanyola i s’ha estrenat amb un gran premi. Sobre el seu pas per Martorell, creu que és la base de l’esportista en què s’ha convertit: “soc la jugadora que soc perquè em vaig formar a Martorell”.

Noa Cobo, jugadora CHP Cerdanyola

Segons explica Cobo, l’experiència de la cita europea els ha ajudat a “fer bastant equip i ser a ‘Eurockey ens ha acabat d’unir bastant”.

Noa Cobo, jugadora CHP Cerdanyola

Amb la lliga ja iniciada, Cobo jugarà a la categoria Femení17 a Primera i Segona Catalana, alternant dos partits cada cap de setmana i formant-se al seu nou club. Mentrestant, estudia quart d’ESO a l’Institut Pompeu Fabra i mirant el CHP Martorell, el seu primer club, com l’origen de la seva trajectòria esportiva.

Font: La martorellenca Noa Cobo s’embutxaca la medalla de plata en l’Eurockey