La martorellenca Paula Ortega serà la representant catalana al concurs Miss Univers Espanya

Categories General

La martorellenca Paula Ortega Madarieta (1995) ha estat rebuda aquest migdia a la sala de plens de l’Ajuntament de Martorell com la guanyadora del concurs Miss Univers Catalunya i en serà la representant al concurs Miss Univers de l’estat. Ortega és graduada en Infermeria per la Universitat de Barcelona i va estudiar, durant la seva etapa de Primària i Secundària, a l’Escola Juan Ramón Jiménez i l’Institut Pompeu Fabra. L’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa i els regidors Gerard Mimó, Elisabet Plaza i Raquel Sans l’han acompanyat aquest migdia i han descobert el camí que està fent abans del concurs estatal, que tindrà lloc el mes de setembre a Tenerife.

Paula Ortega és nascuda a Martorell, però la seva ascendència és filipina, i és precisament en aquest país, bressol de moltes guanyadores d’altres concursos de bellesa de rang internacional, on hi ha provat sort des del 2017. Amb el subcampionat del concurs filipí nacional, va decidir prendre part al concurs Miss Univers Catalunya. I va convéncer el jurat per guanyar-lo i convertir-se en aspirant a Miss Univers Espanya.

Una feina de llarg recorregut

Després d’intentar-ho a Filipines, Paula Ortega ha trobat recompensa molt a prop de casa, un premi que no creu que sigui perquè sí: “és el resultat d’un treball molt dur i tot i que ha sigut de casaulitat, ha estat el destí, el mín està dient-me que aquest és el meu camí”

Paula Ortega, Miss Univers Catalunya 2022

El lligam de la martoellenca amb el míon de l’infermeria i la seva especialització en salut mental no ha passat desaparcebut per part de l’alcalde Xavier Fonollosa. “Té inquietuds que van molt més enllà i s’ha prestat a ajudar-nos a fer xerrades i que hi hagi una personalitat que es presti a la seva comunitat és molt d’agrair”, ha exposat.

Xavier Fonollosa, alcalde Martorell

La guanyadora de MIss Univers Catalunya viu a Martorell i explica que “alguns amics sabienq ue estava dins aquets món i estan molt contents per mi i sé que els tinc darrere meu”. A més, no descarta ajudar a tractar temes com la salut mental i posar-hi el seu gra de sorra a la ciutat que l’ha vist créixer.

Paula Ortega, Miss Univers Catalunya 2022

El certamen de Miss Univers Espanya 2022 tindrà lloc el mes de setembre i Paula Ortega ha explicat que ja s’hi està preparant a través de treball al gimnàs, amb idees sobre els estilismes que hi presentarà i amb una formació per a les proves a les quals s’hi enfrontarà. En cas de guanyar, accediria al concurs mundial Miss Univers.

Font: La martorellenca Paula Ortega serà la representant catalana al concurs Miss Univers Espanya