La Mercè organitza una recollida d’aliments solidària el proper dimecres

Categories General

El Col·legi La Mercè organitza aquest proper dimecres 31 de maig una recollida d’aliments per a la Creu Roja del Baix Llobregat Nord. Es tracta d’una iniciativa dels alumnes de segon del centre, dins el projecte d’aprenentatge i servei ‘Transforma’, que es solidaritza amb les persones més necessitades. Tothom qui vulgui podrà fer donació de productes alimentaris bàsics.

Els alumnes instal·laran una parada de recollida d’aliments a la plaça de la Vila al migdia d’11.30 a 12.30h aprofitant la presència del mercat setmanal en aquest indret, i a la tarda es traslladaran a la plaça de la Mare Sant Ramon, on seguiran recollint aliments de 16.30 a 17.30h. Es recolliran productes alimentaris bàsics, com ara oli, llet, pots de llegums -cigrons, mongetes i llenties- i productes per a l’esmorzar, com ara magdalenes, cereals, melmelades, entre d’altres.

Anna Rubio és la coordinadora d’aquesta activitat, i explica que tot plegat parteix d’una assignatura que porta per nom ‘transforma’, i que consisteix en “fer projectes de serveis per a la coomunitat”. Explica que “els alumnes van plantejar diversos problemes que els preocupaven per tal de plantejar solucions. Alguns d’ells van ser la natura i la contaminació del riu, el fet d’ajudar la gent gran i la recollida d’aliments per a les persones més necessitades. Vam votar i l’opció escollida va ser aquesta darrera”.

Anna Rubio, coordinadora del projecte

Rubio explica que “ja fa força temps que estem preparant aquesta recollida, contactant amb la Creu Roja per si hi volien col·laborar, en fer una pancarta, cartells, díptics, permisos i una carta dirigida als mitjans de comunicació locals”.

Anna Rubio, coordinadora del projecte

Els alumnes de segon de primària de La Mercè fan aquesta crida per a que la població de Martorell hi col·labori:

Alumnes del Col·legi La Mercè anunciant la campanya

Recordem que la recollida d’aliments es farà aquest proper dimecres 31 de maig a la plaça de la Vila al migdia d’11.30 a 12.30h i a la tarda a la plaça de la Mare Sant Ramon, de 16.30 a 17.30h.

Font: La Mercè organitza una recollida d’aliments solidària el proper dimecres