Un total de 19.199 martorellencs tenen dret a votar diumenge a les eleccions municipals

Categories General

Un total de 19.199 martorellencs i martorellenques estan cridats a votar a les eleccions municipals d’aquest diumenge, 28 de maig, de 9.00 a 20.00h. El cens s’ha incrementat en 429 electors respecte els darrers comicis locals de 2019 , quan era de 18.770 persones. Enguany, hi haurà 35 meses electorals repartides en 11 centres de votació.

Els col·legis electorals seran les Oficines de l’Ajuntament, la Casa de Cultura, l’Antiga Escola Montserrat, l’Institut Pompeu Fabra, el Col·legi Vicente Aleixandre, les Instal·lacions Esportives Municipals (IEM), el Centre Cultural, la Llar d’Infants Les Torretes, les Instal·lacions Esportives de Torrent de Llops, el Complex Educatiu Torrent de Llops i el Col·legi Mercè Rodoreda.

A Martorell, es presenten a les eleccions municipals un total de set candidatures: Xavier Fonollosa de Junts per Martorell (JxM), Javier González del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Laura Ruiz de Movem Martorell (MM), Soulimane Messaoudi d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Juan José Pérez de Ciutadans (CS), Núria Rubió del Partit Popular (PP) i Rafael González de VOX (VOX).

Tancament de campanya

Quatre de les set formacions que es presenten a les municipals tenen previstos actes de tancament de campanya aquest divendres, 26 de maig. JxM ho farà, a les 21.00h, al Pavelló Esportiu Municipal amb les intervencions de Salvador Esteve, Eloi Estopiñà, Marina Martínez, Maria Fonollosa, Soledad Rosende i el candidat Xavier Fonollosa. El PSC estarà, a les 18.30h, a la plaça de Les Cultures amb el seu líder Javier González. La candidata de MM, Laura Ruiz, farà el darrer míting, a les 20.00h, a Ca n’Oliveres, i el candidat d’ERC, Soulimane Messaoudi, estarà  a la rambla de Pep Ventura, acompanyat del republicà Joan Tardà, a les 20.00h.

Nit Electoral a Ràdio Martorell

Ràdio Martorell 91.2 FM emetrà diumenge, a partir de les 20.00h, hora en què tanquen les urnes, un programa especial Nit Electoral. Oferirà informació exhaustiva del desenvolupament de la jornada, dades de participació, recompte de vots, i la valoració dels resultats en veu dels candidats. També podran seguir l’actualitat de la contesa a martorelldigital.cat i a les xarxes socials de l’Ajuntament.

Acompanyament de Creu Roja

Creu Roja Baix Llobregat Nord ha habilitat, com és habitual, el servei de transport adaptat per acompanyar a votar a les persones amb problemes de mobilitat. Els voluntaris de l’entitat seran els encarregats d’acompanyar les persones, que ho han sol·licitat prèviament (vuit usuaris de la Residència Anoia de Martorell i un veí de Castellví de Rosanes), fins al seu col·legi electoral i de la posterior tornada al lloc d’origen.

Mitjançant aquest servei, Creu Roja contribueix a garantir el dret de vot de forma secreta de les persones amb problemes de mobilitat. El servei és extensible als veïns de Martorell, Abrera, Castellví de Rosanes, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteves Sesrovires.

Font: Un total de 19.199 martorellencs tenen dret a votar diumenge a les eleccions municipals