La Nit de l’Activitat Física i l’Esport de divendres valorarà els mèrits de 2019

Categories General

Aquest dilluns s’ha presentat a la Casa de la Vila una nova edició de la Nit de l’Activitat Física i de l’Esport a Martorell, que arriba aquest proper 8 d’abril. Serà després de dos anys d’aturada per la pandèmia. L’alcalde, Xavier Fonollosa, i el regidor d’Esports, Gerard Mimó, han posat en valor la tornada de l’esdeveniment, en què el jurat ha valorat els mèrits esportius de 2019.

Fonollosa ha destacat que divendres (20.00h, Ca n’Oliveres), Martorell recuperarà una Nit que posa en valor l’esport i els “incomptables beneficis de la seva pràctica”. Una gala que desvetllarà els premiats en les diferents categories, i que reconeixerà “els èxits esportius, la cohesió dins de l’esport, aquells que ja no hi són i la tasca dels centres educatius”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

El regidor ha valorat la celebració d’una Nit com aquesta per la gran rellevància que té l’esport a Martorell, tant pel que fa a l’esport federat, a l’esport salut i a l’esport escolar -on més de 800 nens i nenes el practiquen a través del programa Martorell 360-.

En total, ha dit, “sumen uns 10.000 practicants. Per tant, més del 30% de la població fa esport a Martorell, molt per sobre de la mitjana del nostre país”.

Gerard Mimó, regidor d’Esports

Una vocació esportiva que justifica la necessitat de recuperar la Nit i el testimoni de les edicions de Ca n’Oliveres (2018) i Can Cases (2019). Aquest cop, probablement, amb major afluència: “S’han esgotat les 1.200 entrades que havíem posat a disposició de totes les entitats i del públic en general”.

Gerard Mimó, regidor d’Esports

A excepció de la categoria de millor esportista masculí i femení, a la resta es premiarà a dues candidatures i no pas a una. “En anteriors cites, al jurat li havia resultat molt difícil decidir i vam introduir el doble premi”, destaca Fonollosa.

La Nit tindrà una altra peculiaritat: “Premiarà el treball fet el 2019, ja que la gala de 2020 ja no es va celebrar, i valorar esportivament el 2020 i el 2021 no és fàcil, perquè no han estat anys normals. Per tant, fem com un kit-kat, una retroacció”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Els finalistes

El jurat i l’organització de la vetllada ja ha donat a conèixer els finalistes en cadascuna de les categories, que són les següents:

Premi a la Millor Esportista Femenina : Mireia Bejarano Villanueva (Karate); Clàudia Sabaté Martínez (Bàsquet); Júlia Serván Palicio (Martorell Gimnàstic Club).

Premi al Millor Esportista Masculí : Eric García Martret (FC Barcelona); Ramiro Neuhen Tornielli Contreras (Martorell Pàdel Club); Martí Ezcurra Sanuy (Club Natació Martorell).

Premi a l’èxit esportiu més rellevant : Equip sènior masculí Club de Futbol Martorell; Equip juvenil femení A Club de Futbol Martorell; Miquel Florenza Virgili, del Club Handbol Martorell; Ascens sènior i campionat de lliga Club Sala 5; Equip absolut femení de waterpolo del Club Natació Martorell.

Premi valors de l’esport : Fair play equip cadet A Club Sala 5; partides C.P. Can Brians Club Escacs Martorell; Marc Vinaixa Club Voleibol Martorell; Equip de waterpolo masters i veterans Club Natació Martorell; Equip infantil C Unió Futbol Sala Martorell.

Premi a l’activitat física i l’esport saludables : Grup Aiguagim Bàsic CE Vila; Grup de Fibroteràpia CE Vila; Els Caminaires; Nihon Tai Jitsu; Martorell Gimnàstic Club.

Premi a l’activitat física i l’esport inclusius, per la cohesió social i per la igualdat d’oportunitats : Esplais Municipals de la Gent Gran de Martorell; Escola Mercè Rodoreda; Equip de volei terra (Club Voleibol Martorell); Escola de Futbol Sala (Unió Futbol Sala Martorell); Martorell Gimnàstic Club.

Premi Reconeixement al Centre Educatiu : Institució Escolar Balmes; CEE El Pontarró programa escolar; Institut Joan Oró. Diada de l’activitat física i l’esport; Escola Juan Ramón Jiménez (Ampa); Escola Lola Anglada; Escola José Echegaray.

Premi a la millor organització d’esdeveniments esportius : Torneig Futbol Base Femení (Club Futbol Martorell); Torneig Vila de Martorell Cadet (Club Bàsquet Martorell); Open d’Escacs (Club Escacs Martorell); Xè Torneig Futbol Sala Vila de Martorell (Punt de Trobada); VIII Memorial David Ruiz Guijarro (Club Judo Martorell).

Premi Dirigents de l’esport : Àngels Soria (Martorell Gimnàstic Club); José Ismael Mañas (Futsal Martorell); Junta directiva Club Judo Martorell; José Garrido (Club Futbol Martorell); Mª Victoria García Sánchez (Club Volei Martorell).

Premi Reconeixement al Patrocinador de l’any : Assegurances Pedrol (Gimnàstic Club); Finques Rosanes (AEPMFS Martorell); Nova Autoescola (Futsal Martorell – Martorell Pàdel Club – Club Volei Martorell); Clínica Dental Bukalix (Club de Futbol); Ardeco’s (Club bàsquet Martorell); Bocalata Ete, SL (Club bàsquet Martorell); La Fusta (Martorell Pàdel Club); MaiPizza (Martorell Pàdel Club); Restaurant Mas Sunyol (Martorell Pàdel club); Ca l’Eva (Martorell Pàdel Club); Marta Riera (Martorell Pàdel Club); SAS Neumàtics (Martorell Pàdel Club); Residència Anoia (Martorell Pàdel Club); Fisiomèdic (Rugby Club Martorell); Niubó Administració (Club Handbol); INOVYN (Martorell Atlètic Club – Club Volei Martorell – Club Sala 5); Gili Ferreteria Industrial (Martorell Atlètic Club); Sònia Pinedo Beauty Center (Martorell Atlètic Club); Immobiliària La Secre (Club Voleibol Martorell).

Font: La Nit de l’Activitat Física i l’Esport de divendres valorarà els mèrits de 2019