La Penya Barcelonista renova el seu local i adapta el restaurant amb una nova proposta

Categories General

La Penya Barcelonista de Martorell canviarà de cara en les properes setmanes, i és que ha començat unes reformes per adequar el local a un nou servei de restauració dirigit als socis i a d’altres activitats que hi tinguin lloc. El canvi de propietari del restaurant que funciona dins del mateix local ha estat clau per fer una renovació completa al local de l’entitat que presideix Kelli Pereira.

La reforma ha tingut un cost d’uns 25000 euros els quals s’ha fet càrrec el nou inquilí del servei de restaurant i passa per una renovació completa. El nou propietari del bar de la Penya Barcelonista s’ha encarregat d’adquirir tots els equipaments necessaris per oferir els serveis de menjars i de bar per als socis i d’altres veïns que s’hi adrecin.

La Penya, solidària

L’entitat martorellenca no ha pogut seguir l’agenda que tenia prevista, així que ha decidit reformular el seu dia a dia per col·laborar amb d’altres entitats i els seus socis, a qui en temps de pandèmia és més difícil arribar-hi. La Penya Barcelonista de Martorell ha destinat a material sanitari, el Banc d’Aliments i els socis que són a les residències de gent gran la quantitat que tenia prevista per al sopar que celebra cada any. La presidenta Kelli Pereira explica que “com no teníem previst fer gran cosa, hem repartit el que havíem de gastar en el sopar de la penya”.

Kelli Pereira, presidenta Penya Barcelonista de Martorell

Pereira explica que volen reforçar les activitats que ofereixi l’entitat i se centren en infants que necessitin un àpat a les tardes i, a banda, en els socis que vulguin gaudir de música al local. Això sí, encara han de definir quins dies es farien, quina disponilbilitat pel que fa a horaris tindrien i com encaixaria dins les restriccions que ara mateix hi ha vigents.

Kelli Pereira, presidenta Penya Barcelonista de Martorell

És previst que les obres, que van començar fa més d’una setmana, estiguin enllestides en uns quinze dies i coincideixin amb el final de les restriccions impsoades als bars i restaurants.

 

 

Font: La Penya Barcelonista renova el seu local i adapta el restaurant amb una nova proposta