La piscina d’estiu serà gratuïta els dies 23, 24 i 25 d’agost per l’onada de calor, com a refugi climàtic

Categories General

L’Ajuntament de Martorell habilitarà l’accés gratuït a la Piscina Municipal d’Estiu del Centre Integral d’Esport i Salut (CIES), des de demà dimecres i fins divendres, dies en què es preveu que l’onada de calor afecti Martorell de manera més intensa. Es tracta d’una mesura de caràcter excepcional adoptada pel consistori per combatre aquest episodi de temperatures extremes, després que Protecció Civil de Catalunya hagi activat l’alerta del pla PROCICAT per calor molt intensa fins divendres.

“Hem consoliderat oportú habilitar la piscina d’estiu i obrir-la de manera gratuïta com a un espai més on la gent es pugui refrescar i suportar millor aquesta onada de calor. L’accés serà gratuït en tot el seu horari d’obertura per als empadronats a Martorell, entre el dimecres 23 i el divendres 25 d’agost”, apunta l’Alcalde Accidental de Martorell, Albert Fernández.

MAD48408

L’accés a la Piscina Municipal d’Estiu, situada al carrer Gelida, serà gratuït per a tots els veïns i veïnes de Martorell en l’horari habitual de la piscina, de 10.00 a 20.00h, i fins a completar l’aforament màxim. En cas que es completi l’aforament, es deixarà entrar a mesura que la instal·lació es vagi buidant.

Per accedir, “caldrà ensenyar al control d’accés el DNI, un certificat d’empadronament o qualsevol document oficial que validi que som residents a Martorell”, apunta Fernández. I afegeix que “hem reforçat el servei de socorristes, el d’atenció a l’usuari a recepció i el del personal que treballa a l’equipament, tenint en compte que es pot incrementar la quantitat de gent que va a la piscina d’estiu”.

MAD48409

El Servei Meteorològic de Catalunya preveu que aquest episodi puntual d’onada de calor es perllongui fins aquest divendres.

Font: La piscina d’estiu serà gratuïta els dies 23, 24 i 25 d’agost per l’onada de calor, com a refugi climàtic