La Piscina Municipal d’Estiu obre portes aquest dissabte 10 de juny

Categories General

Aquest dissabte, 10 de juny,  la Piscina Municipal d’Estiu del Centre Integral d’Esport i Salut (CIES) donarà el tret de sortida a la temporada de bany s’allargarà fins al 10 de setembre i l’equipament romandrà obert al públic de dilluns a diumenge, 10.00 a 20.00h.

Un any més, des del PMSAPM s’ofereixen diferents abonaments de temporada per a fer ús de l’equipament. L’infantil (de 5 a 14 anys) tindrà un preu de 35 euros; l’abonament jove serà de 50 euros (de 14 a 25 anys); l’adult de 75 euros (de 26 a 64 anys); l’abonament de gent gran serà de 25 euros (+ de 64 anys) i el familiar costarà 100, que inclou tots els membres de la unitat familiar (pares i/o mares, i tots els fills/es menors de 18 anys).

Abonaments ja disponibles

Els usuaris que ja hagin gaudit d’un abonament per a la piscina d’estiu amb anterioritat, poden renovar-lo fàcilment per a aquesta temporada de manera on-line a través del següent enllaç .

Per a totes les persones que vulguin contractar un abonament, poden dirigir-se des d’aquest mateix dilluns a les oficines del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM). Es recomana fer-ho amb antel·lació al dia de l’obertura, ja que s’espera una alta afluencia aquest primer cap de setmana. Les oficines d’atenció a l’usuari estan ubicades al: Complex Esportiu la Vila (c. de Mestres Gomila i Reniu) , Centre Integral d’Esport i Salut (c/ Gelida s/n), Oficines d’Atenció de la Vila (Pl. de la Vila, 27) i al Complex Educatiu (c/ Josep Tarradelles, 11).

Pel que fa als usuaris actius que durant tot l’any fan ús del CE La Vila o del CIES ja tenen inclosa en la taxa el servei de piscina d’estiu, i per tant, no caldrà que adquireixin cap abonament extra. Només caldran que presentin el seu carnet del PMSAPM cada cop que vulguin accedir a la piscina d’estiu i sempre en els horaris d’apertura de l’equipament.

Un any més es podrà gaudir del tobogan  de dilluns a divendres, de 16.00 a 19.00h. Els caps de setmana romandrà obert d’11.00 a 13.30h i de 16.00 a 19.00h. A partir del 24 de juny, l’horari del tobogan passarà a ser el mateix durant tota la setmana: d’11.00 a 13.30h i de 16.00 a 19.00h.

La piscina d’estiu és un equipament municipal amb dues piscines (una principal i un bassalet per a infants petits) i més de 7.000 metres quadrats de zona verda. El servei obre aquest dissabte 10 de juny després d’haver realitzat les tasques tecnicosanitàries pertinents amb l’objectiu d’oferir, un espai recreatiu per a les famílies de Martorell i un refugi climàtic que les ajudi a alleujar la calor i les altes temperatures dels mesos d’estiu. Podeu consultar tota la informació al voltant d’aquest servei a la web del PMSAPM .

Font: La Piscina Municipal d’Estiu obre portes aquest dissabte 10 de juny